Könyvajánló és scrapbook 8.

caravalCSOPORTNÉLKÜLIEK - Thuristák, Várpalota

Választott könyv: Stephanie Garber: Caraval

 

Meghívó a Caravalra!


Meghívunk, hogy légy te is részese a Caraval csodálatos világának!  Tarts Scarlettel és húgával, Tellával ebbe a varázslatos történetbe!

A Caraval egy művészien megalkotott, titkokkal és furcsaságokkal teli játék, amit hosszú évekkel ezelőtt alkottam meg. Családi drámák, szerelmek, csalódások és megoldásra váró rejtélyek követik majd egymást, de ne engedd, hogy mindez megtévesszen!

 Végig csak a célt tartsd szem előtt! Olvasás közben könnyen eggyé válhatsz a könyvvel, de vigyázz nehogy megfeledkezz arról, hogy amit olvasol az csak a játék része, nem a valóság!

Aláírás:

L

Barátság: 3

Bátorság: 9

Önfeláldozás: 9

Műveltség: 5

Őszinteség: 4

Elgondolkodtató történet: 10

Erőszak: 4

Izgalom: 10

Mindennapi történet: 1

Nevettem rajta: 1

Szerelem: 9

Sírtam rajta: 6

Tetszett: 10

Varázslatos történet: 10

A scrapbokot a csoport közösen készítette el. Az alapötlet egy útvesztő volt, ahol a regény helyszíneit jelenítettük meg. Igyekeztünk minden fontosabb színhelyt lerajzolni. Az alapra ragasztottuk rá a történet olvasása közben elkészített illusztrációinkat. Minden csapattag más technikát használt, így a grafikától a színes masniig minden megjelenik. Ahogy a csapat tagjai különböznek egymástól úgy az általunk készített illusztrációk is sokszínűek, hiszen mindenki máshogy látja és ábrázolja ezt a rendkívül színes regényt. A munka zárása a különböző munkák felragasztása volt. Az idézeteket közösen választottuk.

 

caraval scr