A Sztori

családtagok rövid szerepe és egymásközöti viszonyaik

Behálózva
Könyvajánló

Verity

Annyira szeretem Colleen Hoover sokoldalúságát. Az írónőtől ugyanis romantikus thrillert olvastam. Hoover írhat bármit, mindenben hozza a rá jellemző stílusjegyeket és persze a zseniális csavarait. Mindez a Verityben sem volt másként, ezzel a műfajjal pedig a sodró lendületével vitt előre, és teljesen beleszerettem a könyvbe.

Miről szól? Van egy feleség, aki autóbalesetben lesérült, de mivel a nő nagyon jó író és volt egy könyvsorozata amit befejezetlenül hagyott, kár lenne ez csak úgy hagyni, így a férje keresett egy megfelelő személyt befejezni. Bizonyára az új író elég sok titkot talált felszín alatt, amin még ő is meglepődött. Az írónő elég jól beépült a családba, a férj szívébe is belopta magát. Vajon a titkokkal mi lesz? Feltárja vagy saját magában tartja? Igazából mit is rejt a, titok?
csak úgy hagyni, így a férje keresett egy megfelelő személyt befejezni. Bizonyára az új író elég sok titkot talált felszín alatt, amin még ő is meglepődött. Az írónő elég jól beépült a családba, a férj szívébe is belopta magát. Vajon a titkokkal mi lesz? Feltárja vagy saját magában tartja? Igazából mit is rejt a, titok'?

Kinek ajánlom? Ha szereted Hoover könyveit és/vagy olvasnál egy baromi jó romantikus thrillert, akkor a Verity lesz az új kedvenced!