A Sztori

Az alapötletünket nem tudtuk megvalósítani, így másfelé indultunk el. Felírtuk a főbb szereplőket, jellemeztük őket a legjobban rájuk illő grafikonnal, kijelöltük a szerelmiszálakat. Azonban, ha valaki tudni szeretné, hogy egyes jelek mit jelentenek, pont annyira sejtelmesen rejtettük oda őket, hogy megfejtéséhez kénytelen legyen elolvasni a könyvet.

Behálózva
Könyvajánló

A 2050-es években járunk, túl a harmadik világjárványon. A lélekvándorlás ténye bizonyított.
Mennyiben módosítaná ez a felfedezés a világról alkotott elképzelésünket, emberi kapcsolatainkat, morális gondolkodásunkat?
A végtelen életek lehetősége megkönnyítené vagy nehezebbé tenné a mostani életünket?
A pánikbetegséggel küzdő főhősnek, Danielnek, lehetősége nyílik a világok közötti utazásra. Pszichológusa segítségével párhuzamot keres a leélt és jelenlegi élete között. Ám az újjá születő lélek nem teljesen tabula rasa. Magán hordozza az elődök lenyomatát, ez pedig az egyéni felelősségre hívja fel a figyelmet. A döntéseink felelősségére, mely emberi kapcsolatainkra is nagy hatással van.
Apa fiú kapcsolat, homoszexualitás, elfogadás, alkoholizmus, háború, öngyilkosság, időtlen szerelem, a művészet mindent felülíró ereje, az elmélkedés korlátlan szabadsága…
Ez a Végtelen

Grátisz
Iskolai könyvtárunkban 2 foglalkozást tartottunk eddig. A könyvtár egy családiás szoba, nem túl nagy, nem is kicsi, pont olyan, mint amilyet az ember egy vidéki iskolának el tud képzelni. Mi, diákok szeretünk bent lenni.

Kezdetét vette egy foglalkozássorozat kicsiknek. Bajzáth Mária mesegyűjteményből válogatunk, amiket játékos interaktív formában keltünk életre.

Az elsőosztályosoknak Szívigazságát hoztuk el. Élvezettel játszottak. Ezen a napon kölcsönözhettek először könyvet a könyvtárból. Hatalmas örömmel. Nekünk pedig jó volt látni, hogy még mindig így tudnak örülni a könyveknek.

A másodikosztályosoknak a Luca székét szántuk, az ünnepre reflektálva. Ők már sokkal szabadabban, bohókásabban vették a lapot. Szívesen jelentkeztek egy-egy szerepre.
Grátisz