A Sztori

A zöld szalag Finley fogadó csaladját jelenti, akik addig vigyáztak rá, amíg cserediák volt Írországban.
A Kék foltos fonal a vér szerinti családját jelenti, akik mindig szeretik, akármit tesz.
A szürke fonal, mindazokhoz kötik, akikkel jót tett, ezzel is bizonyítva, hogy a lelke csupa jóság.
A fehér szalag az a fiú és családja, aki miatt minden megváltozott.

Behálózva
Könyvajánló

Jenny B. Jones: Ott rám találsz
Szerettük, ahogy a könyv bemutatta, hogy mennyi formája van a gyásznak, és milyen sokféleképpen jelenik meg. A könyv által magával ragadott minket Írország varázsa, hála a gyönyörű tájleírásoknak. Ráadásul meglepetésként ért minket, hogy nem a szerelmi szál állt a középpontban, mivel nem az volt a legfontosabb.
Attól volt különleges, hogy a szerves része volt a vallás és Isten maga, ami meglepő, hiszen tapasztalataink alapján, igen kevés ehhez hasonló könyv van.
Utat mutatott, hiszen rávezetett minket arra, hogy nyitni kell a világ felé, ha olyan életet akarunk élni, amilyet megálmodtunk magunknak. Megmutatta, hogy ne féljünk segítséget kérni, hiszen mindenkinek szüksége van másokra. Bebizonyította, hogy nem szabad a gátlásainknak élni, hiszen egyszer élünk, és ezt ki kell élvezni.
A regényt 15 éves kortól ajánljuk, mert komolyabban nem érint, mély problémákat, viszont említést tesz róluk, ezért jó, ha az olvasó tisztában van a súlyával. Ezen kívül ajánljuk azoknak, akik nem idegenkednek a romantikától és a mélyebb témáktól.
Megragadott minket Beckett Rush karaktere, hiszen az eleinte közhelyes playboy helyett egy rendkívül szerethető figurát ismerhettek meg az olvasók, hála a közte és Finley között kialakuló bizalmas viszonynak. Kiderült, hogy Beckett a legkevésbé sem egy öntelt színész, ahogy Finley hitte, hanem egy összezavarodott fiatal, aki a célját keresi a zavaros világban. Beckett karaktere közel áll a szívünkhöz, mert segített Finley-nek megérteni, hogy problémákkal küzd, és akkor sem hagyta el Finley-t, amikor segítségét nem hálával viszonozta. Ezzel is bizonyítva, hogy szerelme nem klisé.