A Sztori

Behálózva
Könyvajánló

Carsten Henn érzelmes történetet mutat be arról, mi köti össze az embereket, és mi teszi a könyveket olyan csodálatossá.
A könyv Carl Kollhoff történetét meséli el, aki évek óta különleges szolgáltatást kínál ügyfeleinek és a könyvrendeléseket közvetlenül a bejárati ajtóhoz szállítja.
Ám egy napon találkozik a különleges Sasával aki felforgatja Kollhoff és ügyfelei életét.

Carl ezentúl fényes társat kap sétáin, ami nem csak az ő életébe hoz változást, de felnyitja a könyvben részesülők szemét is. Amikor Carl meglepő módon elveszíti az állását, a könyvek erejére és egy kilencéves kislányra van szükség ahhoz,hogy megtalálják a bátorságot és közeledjenek egymáshoz mindannyian.
A könyv csodálatos cselekményt mesél el az igaz barátságról,figyelmességről és a könyvek különleges erejéről.Olyan emberekről akik sokféle problémával küzdenek, a magánytól az írástudatlanságig és a családon belüli erőszakig, akik a könyvek csodálatos és összekötő útjain keresztül találnak segítséget.
A könyvborító hihetetlenül otthonos hangulatot áraszt, és tökéletesen illeszkedik a tartalomhoz.Idézet a könyvből:"Minden könyvben van egy szív, ami dobogni kezd, amikor elolvasod, mert a saját szíved kapcsolódik hozzá."
Pontosan ezek a szavak írják le, hogy mit érzel a könyv olvasása közben.
Ha szeretnél egy könnyed,szívmelengető olvasmányt akkor bátran ajánlom ezt a könyvet.