A Sztori

A videót a CapCut nevű videószerkesztő program segítségével készítettük

https://drive.google.com/file/d/1DbO5Xt3cX6JUaMXNcbBIsC0czPTipKNg/view?…

Könyvajánló

Ebben a fordulóban a J. L. Armentrouttól a vérből és hamuból című könyvet választottuk. Számunkra ez volt az írónőtől az első könyvünk és mindannyiunknak nagyon tetszett.
Szórakoztató, szexi, kalandos szerelmi történet. A világ szuperül fel van építve, a vallás is jól be van mutatva, és így alaposan megismerhetjük Poppy helyzetét. Hawke pedig…. A cselekmény attól kezdve válik egyre izgalmasabbá, ahogy ő megjelenik. A történet lassan indult, de így is izgalmas volt, és a könyv haladtával egyre jobb lett. Volt itt mindenféle döbbenet, ami a szereplők kilétét és a cselekményszálakat illeti. Néhány oldal kicsit lapos volt, de utána újra felpörögtek az események. Mint a legtöbb olvasmány ennél is a vége volt a legjobb, jó nagy csavarokkal és annyira magával ragadott bennünket, hogy abba se tudtuk hagyni az olvasását. A könyv tele volt titkokkal, humorral, váratlan fordulatokkal és már alig várjuk, hogy a könyv következő részét is elolvassuk.
Kiknek ajánljuk elolvasásra? Leginkább JLA, Sarah J. Maas rajongóinak, és persze azoknak, akik szeretik a jó fantasy történeteket.