A Sztori

A gyöngyöző ciánhoz készült trailer és egy plusz videó a színfalak mögött zajló bakikról:
https://drive.google.com/drive/folders/1R0pAhkk9v1H5qprAyDpopRaCfGzypb9…

Könyvajánló

Gyöngyöző cián
Bőven elég ha annyit írok, hogy ez egy vérbeli Agatha Christie regény volt. Gyanúsítottakból most sem volt hiány, ugyanis rögtön hat volt. Egy gyönyörű szép, de nem túl eszes nő tragikus utolsó vacsorája, vagyis utolsó itala kapcsán. Gyanúba keveredhetett természetesen maga a férj; az aggódó húg, aki az egyedüli örökös lehetett; a férj legnagyobb támasza és lelkes titkárnője; a halott nő két szeretője; és az egyik szerető felesége. Bonyolult szerelmi szögek és kapcsolatok mélyítették el a regényt és természetesen itt is megmutatkoztak az igazi emberi jellemek, amik évszázadok alatt sem változnak. A jó krimi elengedhetetlen szereplője a megfelelő nyomozó, aki ebben a regényben a hatvanas éveiben járó Race ezredes volt, aki nem csak egy, hanem a könyv közepe felé még egy segítséget is kapott. Így együttes erővel fényt tudtak deríteni a rejtélyes gyilkosságra, ahol ismét minden részlet számított.
Lehet velem van a baj, de én sose tudtam kitalálni a gyilkost, akármennyire is próbálkoztam, ennek ellenére vagy éppen pont emiatt lelkes rajongója vagyok a krimi koronázatlan királynőjének, aki még a sokadik regényével is tudott valami újat mutatni.

Grátisz
Újévi fogadalmak book tag...
Kicsit megkésve, de egyáltalán nem lemaradva meg kellett osztanunk egymással az idei évben kitűzött céljainkat az olvasás terén.
Mit ne mondjunk... vannak itt tervek
Grátisz
Megkésett újévi fogadalmak