A Sztori

https://www.youtube.com/watch?v=Rl_DjRR6URw

A feladattól nagyon tartottunk még soha sem "forgattunk" filmet és videóvágót sem használtunk.Ettől függetlenül sok munkánk van benne és igyekeztünk visszaadni a könyv hangulatát,cselekményét.
Amit különböző effektek és hanghatások,saját hang segítségével oldottunk meg.

Nagyon szórakoztató és izgalmas volt,főleg mikor nőként próbálsz férfi karaktert eljátszani vagy fiatalként idősnek látszani :D

Könyvajánló

Elena Boureanu egy fiatal szőlőboszorkány,akit megátkoztak és békaként töltötte az életét a mocsárban mindaddig,amíg meg nem törte az átkot.
Elena sokat küszködik ,hogy visszakapja korábbi életét,erejét.
Hazatértekor szembesül,hogy a szőlészet már egy jóképű idegen tulajdona.Jean-Paul csak a tudományban hisz és távol áll tőle a "hókuszpókusz".
Elena azonban képességének köszönhetően tisztában van azzal,hogy a szőlészet hemzseg a rontástól és a tudomány pillanatnyilag nem elég.
Ahhoz, hogy tovább tudjon maradni, és segítse a szőlőtőkék felépülését, el kell rejtenie valódi kilétét, valamint bosszúterveit az ellen, aki ellopott hét évet az életéből.
Nem nyugszik, amíg nem tud dacolni a gonosz hatalmakkal, amelyek még mindig veszélyt jelentenek rá, Jean-Paulra, és az ősi szőlőboszorkány örökségre a Chanceaux-völgy dombjain.

Ajánló:
Bármennyire is szerettük a történet atmoszféráját ez most nem lesz egy pozitív ajánló.
A gyors tempó és a könyv rövidsége miatt,volt néhány problémánk.
Úgy érezzük utóbbi miatt,az események és a karakterek közötti kapcsolatok,igazán nem tudtak kibontakozni.Pl:. a gyors szerelem Jean-Paulall,Elena barátsága a többi boszorkánnyal.
A történet első fele, ahol a hangsúly a szőlőboszorkány varázslaton van,de ahogy elérjük a félidőt, a cselekmény éles fordulatot vesz.
Egy menekülési/üldözési történetté válik,ahol Elena megpróbálja felkutatni a gyilkost, és megmenteni Jean-Pault a gonosz karmai közül.Illetve vannak kérdések,amire nem kapunk választ.
Ezt levonva egy szép meseszerű regény volt, tele rejtéllyel, cselszövéssel és varázslattal.

Ajánljuk annak a The Vine Witch -et, aki egy századfordulós fantáziát keres, amelynek középpontjában a boralapú varázslat áll.

Grátisz
A "méregkeverés" közben valóban egy igazi varjú károgott bele. kb 5o mp :D