Leiner Laura: Ég veled

Visszajátszás kép

A képen A SZARVASBOGARAT szerettük volna ábrázolni.
A Csenge feje méretű és a hátborzongató szarvasbogarat akitől mindenki félA kép eltávolítva..
Mikor Csenge először észreveszi majd elmeséli Hannáéknak hogy mekkora volt az egyébként normális méretű sz.bogár.

Kalapos Éva: Massza

Visszajátszás kép

OLVASOKK!

A képen a könyv azon része jelenik meg, amikor Győző és Subi már áttértek a zaklatás internetes formájára és Patrik akár ötven üzenetet is kap egy órán belül. Már azért nem alszik, mert már fél ugyanakkor szinte várja az újabb üzeneteket. A falon az általunk legdurvábbnak vélt irományuk tűnik fel a Lénnyel egyetemben, amivel azt igyekeztünk jelezni, hogy a szerepe már elkezdett eluralkodni rajta és a személyisége részévé válva mindenhova kíséri.

Nicola Yoon-Minden, minden

Visszajátszás kép

Nicola Yoon-Minden, minden: egy olyan történet, melyben egy Madelin nevezetű igen ritka betegséggel küzdő lány a főszereplő. Anyja, aki nemakarja, hogy bármi baja legyen már kiskora óta a szupersteríl házban tartja és minden nap ellenőrzi az àllapotát. Carla egy ápolónő, aki egész régóta foglalkozik Madelinnel egy nap megengedi, hogy az újjonan érkező szomszédfiú Olly bemehessen a házba és találkozon Madelinnel. Ezt az anyja megtudja és sok vita lesz kötük. Madelin megszökött Ollyval a tengerhez jólérzik magukat, de Madelin rosszul lett és korházba kerűlt.

Amy Plum: Álomcsapda

Visszajátszás kép

A képen a bizonyos rejtélyes rémálmot jelenítettük meg, amiről csak a könyv teljes elolvasása után sejthettük, kié is lehet pontosan.
Az első képkocka a koporsón belüli pillanatok egyikét szimbolizálja, a második pedig azt mutatja be, mikor a temetőben a kint lévők segítenek az élve eltemetett társaikon.

Veronica Roth - Négyes

Visszajátszás kép

Minket Négyes félelmei ragadtak meg, ezt igyekeztünk vegyes technikával, a rajzok és a fotó kombinációjával megjeleníteni.
A modellünkre ráfestettük a filmből ismert Négyes tetoválásait, majd egy fekete vászon előtt képeket készítettünk róla. 
A félelmeket papírra megrajzoltuk, majd ezeknek a beszkennelése után szerkesztettük őket össze.

A folyamatról készült timelapse-t a következő linken lehet megtekinteni:

Nalini Singh: Angyalvér

Visszajátszás kép

"Elena vérszagot érzett. Ráébredt, hogy ez a saját vérének a szaga.(...) Az angyal kényszerítette rá, hogy megsebezze magát. Meg akarta mutatni, hogy számára Elena csak egy játékszer.(...) A lány viszont ahelyett, hogy ellenállt volna, csak még keményebben rászorított a pengére."

Marie Lu: Az ifjú kiválasztottak

Visszajátszás kép

"A rózsák olyan gyönyörűek,sóhajtja Violetta a maga ártatlan módján,miközben a könyv képeit csodálja. (...) ... kimerészkedek a kertbe megnézni a rózsabokrainkat. Alaposan szemügyre veszem az egyik rózsát, aztán a görbe gyűrűsujjamra nézek,amit apám tört el egy évvel korábban. Valami furcsa késztetésre kinyújtom a kezem, és megragadom a rózsa szárát. Tucatnyi tüske tép a tenyerem húsába. (...) Végül elengedem,és lenyűgözve bámulom a tenyeremen viruló vércseppeket."