Ransom Riggs

Visszajátszás kép

Az iskolában egy időhurokban élünk, ugyanazt tesszük mindannyian mindig. Csak összefogással kerülhetünk ki innen.

Leiner Laura - Késtél

Visszajátszás kép

“– Utállak.
– Nem is.
– De igen.
– Mondom, hogy nem. Látom, ahogy rám nézel.
– Nem is nézek rád.
– Ma megcsókollak.
[...]
– Na, mire vársz? – kérdeztem halkan, fél szemöldökömet felvonva, mire Márk egy „rajtam ne múljon” biccentéssel megszorította a derekamat, és magához rántva megcsókolt.”

Stephen King -.Joyland

Visszajátszás kép

A kép Stephen King Joyland című regényének azt a jelenetét ábrázolja, amikor Devin, a könyv főszereplője bekerül a helyi újságba az által, hogy megment egy hot-dogtól fuldokló kislányt akire Madame Fortuna figyelmeztette.Az újságban megjelentetett képen szerepel a kislány anyukája amint térdre borul kislánya közeli halála láttán, valamint Erin is szerepel a megörökített jeleneten, ugyanis a képet ő fotózta Hollywood lányként.

Leiner Laura: Késtél

Visszajátszás kép

"-Megágyaz a kanapén, és azt kérdezi, hogy mit szeretnél ma este vacsorázni-szólt Márkhoz.

-Na ne máár! Vacsorát is kap? Miért? 

-Mert anyukád szeret engem-mosolygott rám Márk a körülményekhez képest vidáman.

-Hah! Csak hiszed! Tudod milyen kényelmetlen a kanapénk? 

-Gyerek-szólalt meg Körte-A kanapén te alszol. Márk meg a szobádban."

 

A képemen Bexi a kényelmetlen kanapén alszik. 

Kiera Cass – A Párválasztó

Visszajátszás kép

A testemben nem maradt annyi erő, hogy zokogjak, ezért csak némán sírtam. De a könnyek miatt képtelen voltam összeszedni magam. Hogyan kerültem ide? Hogyan hagyhattam, hogy ez megtörténjen? Mi lesz itt velem? Visszakapom-e valaha korábbi életem bármely darabkáját? Egyszerűen nem tudtam. És a világon semmit sem tehettem, hogy választ kapjak a kérdéseimre. Teljesen belefeledkeztem a gondolataimba, és észre sem vettem, hogy nem vagyok egyedül, egész addig, míg Maxon herceg meg nem szólalt.

– Most már jól van, kedvesem? – kérdezte.

David Levithan: nap nap után

Visszajátszás kép

A fényképet a könyvtárban készítettük, fényképezőgéppel.

Egy korábban elkezdett olvasmánnyal letelepedtem az ablaknál álló asztalhoz, és miközben próbáltam újból felvenni a cselekmény fonalát, ki-kitekintgettem az utcai forgalomba. Néhány órányi várakozás volt még előttem.

Magamról megfeledkezve merültem bele a könyvbe - Rhiannon is így talált rám. Észre sem vettem, amint megállt mögöttem.

- Khm - köhintett végül. - Te vagy az egyetlen srác az épületben, ha nem tévedek.

Le kellett ütnöm ezt a magas ziccert.

- Parancsolsz? - kérdeztem hevesen.

Paula Hawkins: A víz mélyén

Visszajátszás kép

A sziklatetőn álltunk, és lenéztünk. "Én nem innen láttam, Nel-szólaltam meg.- Nem itt voltam. Odalent voltam a fák között, nem láttam semmit. Ő a szikla peremén állt háttal nekem." "Kiáltott?-kérdezte.-Amikor leesett,hallottál bármit?" Lehunytam a szemem, és láttam őt a kocsiban, ahogy felém nyúl, és el akartam távolodni tőle. Hátrahúzódtam,de ő egyre közeledett hozzám, én meg próbáltam eltaszítani magamtól. A kezem Nel derekán volt, és ellöktem őt.

 

Cassandra Clare: Az ​angyal (Pokoli szerkezetek 1.)

Visszajátszás kép

Jelenet:

"Sophie [...] a tükör előtt felsegítette rá a feketével szegett, sárga ruháját. Az ő ízlésének kicsit kacifántos volt, de Jessamine-nek nagyon tetszett az anyag a szabónál, és ragaszkodott hozzá, hogy varrják meg Tessának. -Én nem viselhetek sárgát, de egy olyan seszínű, barna hajú lánynak, mint te vagy, tökéletes -állította.

Tessának nagyon jólesett, amint a kefe végigsiklott a hajában. A kislánykora jutott eszébe, amikor Harriet néni fésülgette. Annyira elengedte magát, hogy amikor egy idő után Sophie megszólalt, Tessa összerezzent."

Colleen Hoover -Maybe Someday

Visszajátszás kép

Ridge:

Az elsö kopogàsra beenged. Leülökaz àgyàra, ès a matracra mutatok. Kèrdön nèz ràm, de ö is az àgyhoz lèp. Odaadom neki a füllhgatót, ès megpaskolom a pàrnàjàt. Leteszem kettönk közè a telefont, ès öt figyelem. Nèhàny màsodperc múlva felèm fordîtja a fejèt.

- Uramisten-suttogja, ès ùgy nèz ràm,mintha èlete legnagyobb ajàndèkàt kapta volna tölem. 

Szabó Magda: Abigél

Visszajátszás kép

Mi egy olyan jelenetet próbáltunk visszajátszani,ahol Gina segítséget kér a legendás és titokzatos kertben álló szobortól Abigéltől. A hagyomány szerinti módon üzenetet helyez a szobor korsójába és megtörténik a varázslat....

Kerstin Gier- Rubinvörös

Visszajátszás kép

A képet egy könyvtár lányvécé fülkéjében készítettük, amelyen iskolai egyenruhát próbáltunk magunkra ölteni.

-Előbb-utóbb mindenképpen  nyomozóirodát szeretnék nyitni-mondta Leslie. Éppen Mrs. Counter földrajzórájáról lógtunk, és ez alkalomból bepréseltük magunkat a lányvécé egyik fülkéjébe, Leslie a vécéfülke fedelén ült, térdén egy vaskos irattartót egyensúlyozott, Én az ajtónak támaszkodtam, ami tele volt firkálva tollal és filccel: Jenny szereti Adamot, Malcolm egy seggfej, és Az élet egy nagy okádék, Többek között.

Angie Thomas: A gyűlölet, amit adtál

Visszajátszás kép

A kép elkészítése sok fejtörést okozott: állványt kellett építenünk a bábuknak, megtalálni a jó hátteret, illetve a jó beállításokat, és még sorolhatnánk. De amennyi nehézséget, legalább annyi vidám pillanatot is szerzett nekünk a kép elkészítése, az állvány megépítése, habár nehézkes volt, igazán jókat nevettünk közben.

Leiner Laura- Késtél

Visszajátszás kép

Ez a kép Bexit ábrázolja, amint a tehetségkutató műsorra készül a Márkkal való szereplésére a hangszerboltban. Számítógépen szerkesztőprogramok segítségével készült, mint ahogy látszik került a képre pár nem saját kézzel készített dolog is, de a fontos elemeket csapatunk készítette.