Neil Gaiman-Északi Mitológia

A képregény készítése közben nagy szerencsénk volt, mivel mind a négyünk máshoz értett. Volt aki rajzolni, más árnyékolni/színezni, vagy a jelenet kiválasztásában segített. Azért ezt a jelenetet készítettük el, mivel ez a rész nagyban meghatározta a könyvről alkotott véleményünket és segített megérteni a történelem órákat.

S. K. Tremayne: Fagyos ikrek

Mi a képregényünkkel azt a misztikumot próbáljuk érzékeltetni ami ezt a könyvet áthatja. A kezdő képkockánk azt a balesetet ábrázolja,ami a regény legfőbb mozgatórugója,majd a szomorú tényt is próbáljuk ábrázolni a sírhanttal,amin Lydia neve szerepel.A harmadik képkockával a család kétségbeesett menekülést a vágyat egy új élet reményét próbálnánk sugallni. A negyedik kockára pedig a regény számunkra picit ijesztő elemét a világítótoronyt raktuk,valami hatalmas megmagyarázhatatlanul misztikus és félelmetes dolgot sugárzott nekünk egész végig.

Cassandra Clare - Az angyal

Cassandra Clare Az angyal című könyvének a 28. fejezetét keltettük életre képregény formájában. A Rettenetes csoda fejezetcím helyett Will vallomásának neveztük el a jelenetet. Azért erre a részre esett a választásunk mert itt törnek felszínre először a rejtett érzelmek, még ha csak csipkelődés formájában is. Tekintve a történetben játszódó élet halál harcokat üdítő Tessa és Will jelenetét olvasni.

Rick Riordan - A ​villámtolvaj

Két amerikai tengerészgyalogos őrizte az kaput. Ránk vigyorogtak, mellkasuk előtt rakéta-meghajtású gránátvetőt fogtak.
- Szerintem Hádésznak nincs gondja a házaló ügynökökkel - fintorgott Grover. A hátizsákom már vagy egy tonnát nyomott. Nem értettem, miért. Ki akartam nyitni, megnézni, nem került-e bele véletlenül egy elkóborolt tekegolyó, de erre nem volt idő.
 Hát, gondolom... kopognunk kéne - mondtam. Forró szél söpört végig a folyosón, az őrök félreálltak.

Abbi Glines-A végzetem

Azért ezt a jelenetet választottuk mert elsőre könnyen megjeleníthetőnek tűnt (később már nem annyira :). . Nagyon tetszett mindannyiunknak ez a jelenet és közös megegyezés alapján választottuk. Mi ha ezt a képregényt látnánk biztos, hogy utána néznénk az eredeti műnek is

 

 

Alan Dean Foster - Alien: Covenant

A képregény bemutatja, a xenomorphr XX121 egy példányának fejlődését, a tojástól állapottól  az inkubációs szakasz végéig.

Habár a könyvben a “vírusos” fejlődésre helyeztek nagyobb hangsúlyt, elmaradhatatlan eleme és fontos tartozéka a képregény által megjelenített forma is mind a Covenantnak, mind a teljes Alien sorozatnak.

On Sai: Esővágy

Az Esővágyban szereplő 13 novellából a Jóvágású vérfarkas nősülne című novella volt a csapatunk számára a közös kedvenc! Nagyon megtetszett a humoros Hali, és persze a többi szereplő is! Erről a novelláról készült a képregény részlet!
On Sai: Esővágy

Kerstin Gier - Az álmok első könyve

"Az álmok nem hazudnak" - írja Petőfi a Jövendölés c. versében. De mi történik akkor, ha egy nap azt álmodjuk, hogy négy különös - és kétségtelenül jóképű - fiú egy temetőben időzve titokzatos latin szavakat mormolnak, és boszorkányszöget rajzolnak a földbe. 
Liv Silber pontosan tudja milyen érzés ez; miután egy végtelen folyosón találja magát egyik álmában, mely ajtókkal teli, belép mostohatestvére, Grayson álomajtaján, és innentől kezdve csodálatos, de egyben félelmetes kalandokban lesz része. 

Abbi Glines: Végzetem

Azért ezt a jelenetet választottam, mert a történet egyik, ha nem is a legfontosabb jelenete. Itt a legizgalmasabb a sztorija a műnek. Itt èri el a tetőpontját.

Nekem ez az egyik kedvenc jelenetem is. És itt történik meg az amire mindenki vár. Rájön,hogy ki is Ő valójában.