visszajátszás


Kedves Csoportok!

A második forduló kreatív feladata: Visszajátszás

Mire is gondoltunk?
Jelenítsetek meg a könyvből egy adott, akár kedvenc jelenetet fotó formájában! A szereplők lehetnek Ti magatok vagy felkérhettek másokat is! Eljátszhatjátok akár figurákkal, babákkal is!

A Visszajátszást beküldhetitek a weboldalra történő bejelentkezés után. Kérünk Benneteket, hogy az első mezőbe írjátok bele a könyv szerzőjét és a könyv címét, ezután töltsétek fel tallózással a visszajátszott jelenetet a megadott kritériumok alapján. A rendszer csak egy képet enged feltölteni, DE ha több képen keresztül szeretnétek a visszajátszást megjeleníteni, akkor használhattok montázskészítő programot is (például ITT egy online verzió segítségként). Végül a 'Body' mezőben röviden (1-2 mondatban) írjátok le, hogy pl. mivel, hogy hogyan, milyen körülmények között készítettétek a fotót, illetve másoljátok be a könyvből azt a részt, amit megjelenítettetek a fotón.

Végül kattintsatok a Mentés és publikálás gombra!

Beküldési határidő: november 12., vasárnap éjfélSegítségül mutatunk két visszajátszást, melyeket a második évadban készítettek a csapataink:

Book warriors - Orosháza
Tavi Kata: Nyitótánc


v

"Nagyjából egy perc után az előadásban újra elnémult a zene, és az osztálytársaim el is fordultak tőlem. Sőt, le is vonultak a színpadról, és ott maradtam egyedül. Szomorúan. Mit ne mondjak, az egyik legizzasztóbb helyzet volt, ha számba vettem az eddigi fellépéseimet. Egyes-egyedül a színpadon. Leginkább a cipőm orrát néztem, a közönségre még véletlenül sem pillantottam. És megint a zene segített."


Szóköz - Miskolc
Louise O'Neill: Örökké a tiéd


v

"Miközben az arcomat dörzsölöm, figyelem, amint színes foltokká olvad szét a tükörben, és közben arra vágyok, bárcsak az érzelmeket is ilyen könnyen lesúrolhatnám magamról. (...) A memóriám akár egy kirakós játék, amely egyforma fekete darabokból áll, míg egyszerre csak színek és szavak villannak fel benne.
Egy kép. Azután egy másik.
„Nem jelentett semmit... Nem kényszerítettelek..."
Az emlékek kézigránátként robbannak a fejemben.
„Az imént történtek alapján mintha egyenesen arra születtél volna."
A lélegzetvételemre összpontosítok. Magam elé képzelem, ahogy fogom az összes Elfogadhatatlan Érzelmet, bezárom egy dobozba, és eldobom a kulcsot, hogy soha többé ne találjam meg."


Ha még szeretnétek nézegetni, inspirálódni A Nagy Könyves Beavatás második évadának visszajátszásai közül, megtekinthetitek IDE kattintva az összes beküldött munkát.

Csak kreatívan! ;)