smsFeladó: ELFAJZOTTAK - Minerva baglyai - Salgótarján

Joss Stirling: Lélektársak
 

 

Sky Bright átlagos, hétköznapi lány. Legalábbis ő ezt gondolja magáról. Ám miután nevelőszüleivel új helyre költözik, addigi élete fenekestül felfordul. Az új helyen megismerkedik a Benedict családdal, akik egy nagy titkot őriznek. Ők ugyanis nem emberek. Savantok, akiknek legfontosabb küldetésük megtalálni a lélektársukat, akikkel boldogan élhetnek míg meg nem halnak...

Zed a legfiatalabb a hét Benedict testvér közül. Magának való, ijesztő alak senki és semmi nem érdekli, de aztán találkozik Sky-jal....Vajon sikerül megértetnie a lánnyal, hogy ő is közölük való, és ők ketten egymásnak lettek teremtve?

Lebilincselő könyv tele izgalmakkal és fordulatokkal. Érdemes elolvasni a sorozat további köteteit is.

lélekAzért volt jó olvasni, mert könnyen bele tudtam magam képzelni abba világba. A könyv magával ragadott és csak sodort és sodort....Egy ültömben kiolvastam, és már vettem is elő a második részt.
Lennék a regényben főhős, mert el tudnám képzelni, hogy nekem is van ilyen szuper képességem. Az enyém az lenne, hogy minden nyelvet megértsek, és tudjak beszélni vagy... esetleg minden sportágban jó legyek. Hm... nehéz döntés.
Annak ajánlom, aki szereti a fantasy történeteket és a szerelmi szálakat. A könyv eléggé olvasmányos és a sorozat további részei is mind nagyon jók. Én személy szerint nem igazán szeretem azokat a könyveket, amelyeknek nagyon sok részük van, de a Lélektársakban az a jó, hogy az egyes részek önmagukban olvasva is érthetők, mindegyik egy külön történet.
Ne olvassa el, aki nem szereti a fantasyt és a happy endet (bár szerintem nem sok ilyen ember van), valamint a sokrészes könyveket. De szerintem, aki mindezek ellenére mégis elkezdi nem fog csalódni.

Barátság: 7

Bátorság: 10

Önfeláldozás: 9

Műveltség: 7

Őszinteség: 8

Elgondolkodtató történet: 5

Erőszak: 3

Izgalom: 9

Mindennapi történet: 2

Nevettem rajta: 6

Szerelem: 10

Sírtam rajta: 1

Tetszett: 9

Varázslatos történet: 4