smsFeladó: BÁTRAK - Hogwarts - Kazincbarcika

Katie Alender: Bad girls don't lie - A rossz lányok nem halnak meg
 

 

 

Te, aki ezeket a sorokat olvasod éppen, légy nagyon óvatos, mert ha ezt a könyvet a kezedbe veszed, megváltozik az életed! Ezentúl mindig körbe fogsz nézni, mielőtt álomra hajtod a fejedet, és babákat sem tartasz majd otthon.

Egy történet, melyben a jelen összefonódik a múlttal, ami magába szippant, mint egy porszívó. Fellelhető benne egy szerelmi szál, de ne tedd le ezért a könyvet, ez mellékes.

Ez a történet rettegésben tart, mégsem akarod lerakni, mert erősen ég benned a vágy, hogy befejezd.

Alexis az a lány, akit utoljára választanak a kidobóban. Furcsaságával még a különcök közül is kitűnik. Az egyetlen, akire számíthatott, az a húga, Kasey volt, aki egyik napról a másikra megőrült. Alexis kétségbeesetten próbálja keresni a megoldást, amikor feltűnik egy Ifjú Republikánus, aki állampolgári kötelezettségének tartja, hogy fejbevágja őt egy ajtóval, de mégis megvédi az utálóitól. És vajon mennyire bíznál meg egy Megan nevű pompomlányban, aki eddig minden egyes alkalmat kihasznált, hogy megszégyenítsen a többiek előtt? És akkor, ha kiderül, hogy több közös van bennetek, mint azt először gondoltad?

rossz lányokAzért volt jó olvasni, mert felnyitotta a szemünket, hiszen több valóság rejlett ebben a könyvben, mint a legtöbb horror filmben. Folyamatosan izgalomban tartott, mert a kliséket elhagyva teljesen egyedien írta le a szerző.
Nem lennék a regényben főhős, mert erős lelki traumát okozna az egész. A való életben is rettegésben tartott.
Annak ajánlom, aki lelkileg készen áll arra, hogy betekintsen a természetfeletti világ rejtelmeibe. És annak, aki odavan ezért a misztikus világért. 
Ne olvassa el, aki paranoiás, és könnyen megijed. Nem olyanoknak való, akik lelkileg gyengék, felkészületlenek ehhez. 

Barátság: 3

Bátorság: 9

Önfeláldozás: 10

Műveltség: 2

Őszinteség: 4

Elgondolkodtató történet: 8

Erőszak: 10

Izgalom: 10

Mindennapi történet: 1

Nevettem rajta: 3

Szerelem: 7

Sírtam rajta: 1

Tetszett: 8

Varázslatos történet: 2