zene


Kedves Csoportok!

A harmadik forduló kreatív feladata: zenei aláfestés

Mire is gondoltunk?
Keressetek a könyv hangulatához illő zenéket, melyeket szívesen hallgatnátok a kötet újraolvasása közben. Küldjétek el nekünk a youtube videó URL linkjét és röviden indokoljátok meg, hogy miért azokat zenéket választottátok!

A zenéket bejelentkezés után tölthetitek fel! Kérünk Benneteket, hogy az első mezőbe írjátok bele a könyv szerzőjét és a könyv címét. A 'Leírás' mezőbe egy-két mondatban írjátok is le, hogy miért azokat a zenekét tartjátok a legmegfelelőbbnek, miért azokat érdemes hallgatni a kötet olvasása közben (a dallal kapcsolatos érzések, dalszövegrészletek)! Ezután minimum 3, maximum 5 aláfestést tudtok feltölteni. Nem kell mást tennetek, mint Youtube-on megkeresnetek a választott dalokat, ezután ki kell másolnotok a videó linkjét, majd illesszétek be a weboldalunkon található mezők egyikébe a linkeket!

Majd kattintsatok a Mentés és publikálás gombra!

Beküldési határidő: december 3. éjfél

Ha szeretnétek inspirálódni, akkor olvassátok el, és hallgassátok meg a második évadban versenyző ceglédi Hosszú Péntek!!! zenei aláfestését IDE kattintva, melyet Jandy Nelson: Neked adom a Napot c. kötetéhez válogattak!

Jó munkát kívánunk!