RECA visszajátszott jelenetet és a beavató lapot készítette: BARÁTSÁGOSAK - Reader witches - Kecskemét

Kerstin Gier: Az álmok első könyve

kép

Képünket egy kecskeméti elhagyatott temetőben készítettük. A fotón szereplő lány készségesen járkált a borostyánnal beborított sírkertben. Nagyon élveztük ezt a délutánt, mivel városunk egy eldugott részét fedezhettük fel. 

"A bolyhos zoknim talpának köszönhetően olyan halkan tudtam osonni, hogy néhány méterre sikerült megközelítenem őket, fél szemmel már mindig a következő fedezéket nézve.˝

,,Egy filmbe illő dzsúdógurulással lebuktam egy sírkő mögé, csak arra az esetre, ha időközben ők is a macskákéhoz hasonló éleslátást fejlesztettek volna ki. Óvatosan felemeltem a fejemet, úgy, hogy még épp ki tudjak kémlelni a sírkő széle fölött.˝
 

November 12.

Csak hogy mára is jusson egy kis szaftos sztori, mesélünk nektek az új lányról. Vagy talán már ismeritek? A mi kis Liv Silberünket, röviden: a Sajtos lányt. Ennek a röhejes névnek története is van ám, ugyanis már a reptéren sikerült jól bemutatkoznia. Most mondjuk meg őszintén, nem abszurd, hogy valakit megállítanak egy büdös sajt miatt a kicsekkolásnál? Már itt tudtuk, hogy nem átlagos a csaj és ezt be is bizonyította. Napok óta a suli legszédítőbb pasijaival bandázik. Grayson Spencerrel, Arthur Hamiltonnal; az angyalarcú félistennel, "Borotválkozó Kennel"; vagyis Jasper Granttel és a visszahúzódó Henry Harperrel. Bizony ám Anabel Scott, a helyedre léptek! De várjunk csak, miért is!? A válasz egyszerű, ugyanis anyuci összejött a híres Spencer apukával. Ennek biztos örül Grayson és Florence Spencer is. Sok boldogságot ehhez a családhoz, Skacok. A kép eltávolítva.

És amúgy tudtátok, hogy az álmok is lehetnek veszélyesek? Mindenki tudata rejt egy ajtókkal teli folyosót és az összes mögött tulajdonosa titkai lapulnak. Szemtanúi lehettünk, egy kis álombeli démonidézésnek a Highgate temetőben az ötös csapattal együtt, de ennek részletei maradjanak meg közöttünk!

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!! Figyelem csajok, Henry már nem sokáig lesz szingli...ezen rágódjatok csak egy darabig! Valakinek sikerült rávennie, hogy menjen el az őszi bálba és nem is Akárkinek... Nem, nem rád gondolunk Hazel Pritchard.

Viszlát                                                                                                                                                
A ti Reader Witchesetek

P.S. A Folyosón találkozunk, na de melyiken?

Azért volt jó olvasni, mert a szerző tökéletesen megalkotott világába csöppenhettünk. A rejtélyes szálak összefűződtek a romantikával és a humorral. 
Lennék  a regényben főhős, mert sok olyan érdekes kalandban lehet része, mely nekünk nem adathat meg. Henry képében rátalál az igaz szerelemre és ez az, ami mindenkinek kell.
Annak ajánlom, aki nem fél szembenézni az álmok rejtelmeivel. Olyasvalakinek aki szereti a vonzó pasikat és a kalandokkal teli történeteket, misztikummal fűszerezve.
Ne olvassa el, aki nem szeret elrugaszkodni a valóságtól. Nem vonzza, hogy mindent elfelejtve egy kitalált világ történeteibe mélyedjen el. Egyszóval, aki nem mer álmodni!

Barátság: 6
Bátorság. 9
Önfeláldozás: 5
Műveltség: 2
Őszinteség: 5
Elgondolkodtató történet: 8
Erőszak: 7
Izgalom: 10
Mindennapi történet: 1
Nevettem rajta: 7
Szerelem: 10
Sírtam rajta: 1
Tetszett: 10
Varázslatos történet: 10