rec A visszajátszott jelenetet és a beavató lapot készítette: ELFAJZOTTAK - Csapatunk - Kaposvár

Colleen Hoover - Tarryn Fisher: Soha, de soha

nevernever

Megkértük két barátunkat, hogy legyenek a fotómodelljeink, ők ezt elvállalták. 

"- Tetoválásod van. Odakapja a kezét a ponthoz, amit megérintettem.
- Micsoda? - kiáltja. Sarkon perdül, és felnéz rám. - Nem igaz!
- Dehogynem. - Visszafordítom, és megint lehúzom a gallérját. - Itt van."

 

neverMit tennél, ha egyszer csak arra eszmélnél, hogy nem emlékszel még a saját nevedre sem, viszont mindenki más tudja, hogy ki vagy te? Eluralkodna rajtad a kétségbeesés? Vagy csendben raknád össze az életed darabjait? Aztán ugyanezeket az érzelmeket leled fel egy idegen szemében... Apránként kell felfedeznetek, hogy kik is vagytok valójában, és milyen életet éltetek azelőtt, akár egy sok ezer darabos kirakóst, melynek mindig hiányzik egy-egy darabja. A titkokkal átszőtt múltatok sokszor bonyolult és csalódásokkal teli, de amikor kezdtek közel járni a megoldáshoz, egy újabb problémával kell szembenéznetek. Vajon az egymással való kapcsolatotok befolyásolja-e a jövőt? Egyáltalán biztosak vagytok-e abban, hogy tudni is akarjátok azt? Létezik-e számotokra jövő vagy marad a ködös és ismeretlen múlt?

Azért volt jó olvasni, mert tele volt izgalommal. Együtt tudtam érezni a szereplőkkel, mivel ők sem és én sem voltunk tisztában az előzményekkel. A könyv minden oldala egy újabb rejtélyt tárt elénk.
Nem lennék a regényben főhős, mert nem szeretném elveszteni az emlékeimet újra és újra. Mindig másokon keresztül jönnék rá arra, hogy milyen ember is vagyok valójában. A kapcsolataik nagy része felszínes. 
Annak ajánlom, aki szereti a rejtélyeket és az irracionalitást a valós világban. Továbbá azoknak, akik az olyan romantikus történeteket kedvelik, amik nem csordulnak túl az érzelmektől.
Ne olvassa el, aki nem szereti a nyitott befejezéseket, valamint nem szereti az in medias rest. Illetve az sem, aki nem szereti a fokozódó feszültséget.

Barátság: 2

Bátorság: 7

Önfeláldozás: 1

Műveltség: 8

Őszinteség: 5

Elgondolkodtató történet: 10

Erőszak: 3

Izgalom: 10

Mindennapi történet: 1

Nevettem rajta: 1

Szerelem: 6

Sírtam rajta: 1

Tetszett: 10

Varázslatos történet: 2