Forduló
3

Hogy hogyan folyik egy nyomozás vagy éppen egy bűnhálózat lebuktatása? Mindezekre választ tud adni Vavyan Fable a Halkirálynő és a kommandó írója. A könyv egy akció- és kalandregény, melyben nyomon követhetjük a huszonhét éves Denisa Wry napjait, annak fárasztó, izgalmas, veszélyes és kimerítő vagy éppen szerelmes óráit. A nyomozónő társául kapja az igen kemény, de vonzó arcvonásokkal rendelkező Daniel Belloqot, akit gyakran Mogorvának szólítanak. Ők ketten és társaik próbálják lebuktatni és felszámolni a bűnösöket. Nagy segítségükre van a nyugdíjba vonult Quasimodó és a fantasztikus akciócsoport tagjai.

Hihetetlen humorával és néha álomszerű képeivel Fable egy olyan könyvet alkotott meg, melyet bárki bármikor a kezébe vehet, legyen az hétvége, ünnepnap vagy csak egy délután a fárasztó nap után mindenképpen óriási élvezetet fog nyújtani. Egy fontos dolgot feltétlenül meg kell említenem, hogy a regény olvasása könnyen okozhat röhögőgörcsöt vagy szárazságot, ha az ember elfelejt enni-inni, olyannyira olvastatja magát a könyv, hogy észre sem vesszük, de már vége van, és ekkor gondoljuk azt, hogy "De jó lenne olvasni még!", mit mondjak ez lehetséges, mert az írónő folytatta Denisa és Daniel történetét. Ne feledjük a kívánságokat teljesítő Halkirálynőt sem, aki talán az olvasó kívánságát is teljesíteni tudja.

Nagy örömmel ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy lebilincselő, magával ragadó, akciókban gazdag, de romantikus könyvet olvasni, mindemellett könnyen el tudjuk terelni Fable regényével a figyelmünket bármiről, ami aggaszt, bánt vagy csak olvassuk kedvünk felmelegítésére.

Jó olvasást kívánok mindenkinek!

Azért volt jó olvasni, mert a történet magával ragadó volt és sodort az árral, nem lehetett letenni és csak nehezen lehetett olvasása közben szünetet tartani.
Lennék  a regényben főhős, mert én is szívesen élnék egy Daniel típusú férfival, de az egész könyv olyan élethű volt, hogy akár én is élhetném.
Annak ajánlom, aki nem fél az akciókban gazdag könyvektől és szívesen belenézne egy fiatal nyomozónő életébe.
Ne olvassa el, akinek nincs humora vagy nem szereti a több szálon futó könyveket és nem kedveli az akció-és kalandregényeket.

Barátság
10
Bátorság
10
Önfeláldozás
9
Műveltség
8
Őszinteség
7
Elgondolkodtató történet
10
Erőszak
8
Izgalom
10
Mindennapi történet
8
Nevettem rajta
10
Szerelem
10
Sírtam rajta
2
Tetszett
10
Varázslatos történet
8