Forduló
3

Nektek is vannak álmaitok? Katherine Worthington legfőbb álma, hogy elutazhasson nagynénjével Indiába - legalábbis ő ezt gondolja. Vágyának teljesítése érdekében Kate hajlandó alkut kötni érzéketlen édesanyjával, miszerint teljesíti gyerekkori álmát, hogy eljuthasson Blackmooreba, majd onnan egyenesen Indiába. Ámde. Ennek ára van. Ahhoz, hogy mindez valósággá váljon, Katenek el kell utasítania 3 házassági ajánlatot. Mindezekben segítségére van Henry Delafield, Blackmoore birtokának örököse és egyben Kate legjobb barátja. Vagy lehet ez még több is mint barátság? Henry mindent megtesz annak érdekében, hogy teljesítse Kate álmait. Ezért is követeli olyannyira férfi főhősünk a lánytól, hogy így szólítsa: Szívem vágyának teljesítője....

Vajon mi történhetett  két évvel történetünk kezdete előtt, amiért főszereplőnk arra az elhatározásra jutott, hogy soha nem szeretne férjhez menni? Ez a könyv a bizonyítéka annak, hogy az igaz szerelem útjába semmi sem állhat, még a hőn áhított India sem.

Azért volt jó olvasni, mert...tanulságként szolgált a történet, abban, hogy az ember ne hagyja magát befolyásolni. A szerző bemutatta, hogy milyen is volt az élet az 1800-as években.
Nem lennék a regényben főhős, mert...nem szeretem az elnyomást. Nem bírnám elviselni azt, hogy mások mondják meg azt, hogy kihez menjek férjhez.
Annak ajánlom, aki... rajong a romantikus regényekért. Aki szereti a múlt világát bemutató, egyszóval történelmi könyveket.
Ne olvassa el, akit nem kötnek le a 19. századi regények. 

Barátság
8
Bátorság
6
Önfeláldozás
9
Műveltség
9
Őszinteség
4
Elgondolkodtató történet
5
Erőszak
1
Izgalom
8
Mindennapi történet
1
Nevettem rajta
3
Szerelem
10
Sírtam rajta
7
Tetszett
10
Varázslatos történet
8