Forduló
3

A lány a múltból c. regény egy mélyre hatoló lélektani thriller. Boncolgatja a jelenkor jelentős problémáit, ami a huszonéveseket terheli, emellett megtanít, hogy gyakran senki sem az akinek látszik, legyen szó jó, vagy rossz emberekről, vagy akár egy házról... Emma és Jane nagyon hasonlítanak, ugyanazt az embert szeretik, ugyanott laknak, ugyanannyira dúl bennük a kíváncsiság albérletük előző lakosa és a tulaj iránt. Egy a különbség: egyikük halott. Vajon, hogy lehet kideríteni az igazságot, ha valaki megrögzött hazudozó, valaki más pedig annyira maximalista, hogy tökéletes életébe nem engedi belefonódni a múlt egyetlen megtépázott szálát sem. Öngyilkosság, baleset vagy gyilkosság? És megannyi kérdés. ,,Írja össze a nélkülözhetetlennek tartott tárgyait!"-minden ezzel kezdődött... Ha elég bátor vagy szembenézni valaki múltával és valaki más jövőjével, akkor ne tétovázz, olvasd, hisz ez a neked való könyv!

Azért volt jó olvasni, mert nagyon fordulatos volt és mindig történt valami meglepő, és minden egyes oldallal kiderült valami új dolog. Az összekapcsolódó szálak több élet titkait is feltárja előttünk.
Nem lennék a regényben főhős, mert a könyvben életük egy nehéz időszakát élték meg éppen és a sok nehézség miatt folyamatos nyomás nehezedne rám.
Annak ajánlom, aki szereti az izgalmas thrillereket és a folyamatos feszültséget és annak akit foglalkoztatnak korunk problémái.
Ne olvassa el, aki a romantikus sztorikat szereti, mert ez nem az. Valamint az se, aki nem szereti a lelkileg nyomasztó történeteket.

Barátság
2
Bátorság
8
Önfeláldozás
6
Műveltség
8
Őszinteség
1
Elgondolkodtató történet
7
Erőszak
10
Izgalom
10
Mindennapi történet
3
Nevettem rajta
2
Szerelem
6
Sírtam rajta
2
Tetszett
9
Varázslatos történet
1