Videó(k)

Összességében, azért ezeket a számokat választottuk, mert mind hangulatukban, mind szövegükben illenek a könyv egy-egy momentumához, vagy szereplőjéhez. Mindjárt kifejtjük :)

Battle for Camelot: Nagyon tetszett a szám hangulata, üteme, és ritmusa. Ezenkívül megfesti nekünk az igazi ír hangulatot, ami a könyvben is érezhető. Valamint ehhez a számhoz kapcsoljuk valamiért mind Mac pimasz megjegyzéseit és humorát.

Point of no return: Ezt azért választottuk, mert nagyon jól összegzi, hogy Mac döntése, és az, hogy végül megtudja az igazságot, egy olyan helyzetbe hozza, ahonnan nincs visszaút.

"Light is slowing
Shadows closing
dripping from the air
deeper, darker
going farther, then we've
ever dared
Right now
we're stronger than we've
ever been
Right now we'll hush the voices in our heads
We're at the point of no return
We're at the point of no return
No turning back, into the black
We're at the point of no return
no return"

Destiny: Ezt a számot Alina és Mac kapcsolata miatt választottuk. Szerintük igazán szépen összefoglalja, amit egymás iránt éreztek.

"Like an anchor
You were the tide that kept me in...
We climbed the mountain
and found the truth on which we stand
I watched you slip right through my hands
I carried you Till I buried you
Held your arms around my back
Drug the ground with every step
I carried you Till I buried you 
Now a memories all I have
As our story fades to black"

Feel Alive: Soha nem érzed magad annyira bántóan élőnek, mint amikor egy számodra fontos személy meghal. Kivéve, ha éppen majdnem meghaltál, és az adrenalin még mindig ott kering az ereidben. Mac mindkettőt átéli kalandjai során.

The Wolf: Barron és Mac kapcsolatában, a könyv elejétől a végéig Barrons megmarad egy sötét és veszélyes alaknak. Sokszor olyan érzést kelt, mint egy vadászó farkas, akinek meg nem éppen a partnere, sokkal inkább a prédája.