Videó(k)

Ruelle: War of Hearts - A dalról két jelenet ugrik be nekünk. Ahogyan Tristran választ a Csillag és Victoria között a könyv végén, és a Csillag érzései a fiú iránt. Főleg, hogy tudja, a szerelméhez ment vissza Falvába, ő pedig a Falon túl várja őt egyedül, és aztán a boldogság, amit akkor érez, amikor Tristran mégis őt választja.

Faun: Egil Saga - Erről szintén két dolog jut eszünkbe: először is, a Csillag élete Tristran halála után, mintha a folytatása lenne a könyvnek. Másodszor: maga a zene stílusa tükrözi Tündefölde, és a könyv hangulatát, misztikus hangzása van, úgy, mint a könyvnek. 

Ruelle: Game of Survival: Ez a dal azt juttatta eszünkbe, amikor Tristran menekíti a Csillagot a boszorkányok kezeiből. Ilyenkor a Csillag igazából a fiú "tulajdonában van", és ezzel egyidőben menekülnek is, tehát a refrén eléggé igaz rá. 
"Are we the hunters? Or are we the prey? There's no surrender And there's no escape Are we the hunters? Or are we the prey?"

Take That: Rule the World - Olyan, mintha Tristran szerelmi vallomást tenne a Csillagnak. Nagyon aranyos. :)
"You and me can light up the sky if you stay by my side"

Bikini: Közeli helyeken - Erről pedig Tristran utazása jutott eszünkbe. Tulajdonképpen végigutazza a könyvet, ez a dal pedig elég jól elmeséli, milyen lehetett az az utazás. 
"Itt ül az idő a nyakamon, kifogy az út a lábam alól
Akkoris megyek, ha nem akarok, ha nem kísér senki utamon
Arcom mossa eső és szárítja a szél
Az ember mindig jobbat remél."