érzékiA beavató lapot és a zenei aláfestéseket készítette: ŐSZINTÉK - A fantasztikus négyes - Miskolc

Nicole Christie: Falling ​for the Ghost of You - Érzéki csalódás
 

Az első nagy találkozás két idegen között egy kellemetlen pillanatban sosem a legjobb. Azonban a második alkalom már jobb lesz? Az első találkozás emlékei Violetnek egy fájó pont az életében, míg Zanenek, aki már ismeri Violetet, egy kellemes pillanatot idéz fel. 

Mikor kiderül, hogy ki az új mostohatesó, a meglepetés és a döbbentség ereje nagy hatásal lesz Violetre. Aki, már az első pillanattól fogva szerelmes lesz Zanebe. A szülők utazása közelebb vagy távolabb hozza őket egymáshoz? Egy titkos viszony, tele érzelmekkel és titkokkal. De vajon ki titkolózik, és mit hallgat el a másik elől ?

Egy eltitkolt kapcsolatnak sosem lesz jó vége, de vajon Zane vagy Violet jár rosszabbul? Esetleg mind a ketten szenvednek? Minden lány életében egyszer van első alkalom, de ennek az ideje és a helye mindig tisztázatlan. Szerintetek mikor jön el Violet számára a megfelelő alkalom?

1 hónap. Mindössze ennyi idő kell arra, hogy 2 ember szerelmes legyen egymásba. De a kapcsolat tartóssága sok mindentől függ. 

Vajon Violet szülinapja elég ok a változásra és a hibák beismerésére?

Azért volt jó olvasni, mert a verseny ideje alatt ez a második könyv, amit a mostohatesó szerelemről szól. Belehelyezem magam a főszereplő helyzetébe, és úgy gondolkodom, ahogy ő. Ez a könyv megtanított arra, hogy a szerelem mindig a legváratlanabb helyen bukkan fel, és hogy képes igazi és mély fájdalmat okozni.
Lennék  a regényben főhős, mert ahogy Violet visszaemlékszik a gyermekkorára és hogy miként változott meg. Szeretnék én is ilyen mély szerelmet érezni valaki iránt, és küzdeni érte.
Annak ajánlom, aki szeret romantikus, szerelmes, boldog egyben szomorú történetet olvasni. Akár olyan is olvashatja, aki jobban bele tudja helyezni magát a főszereplő családi vagy szerelmi helyzetébe.
Ne olvassa el, aki unja már a csöpögős, nyálas sztorikat, és nem szeretne egy újabb, eseménydúsabb történetet olvasni. Vagy  éppen távol állnak tőle az ilyen fajta emberek, akik a " saját" testvérük iránt éreznek többet mint testvériség.

zene A fantasztikus négyes csoport Nicole Christie: Érzéki csalódás c. kötetéhez válogatott zenei aláfestések meghallgathatók IDE kattintva.

Barátság: 5

Bátorság: 3

Önfeláldozás: 2

Műveltség: 3

Őszinteség: 7

Elgondolkodtató történet: 6

Erőszak: 1

Izgalom: 9

Mindennapi történet: 1

Nevettem rajta: 4

Szerelem: 10

Sírtam rajta: 2

Tetszett: 10

Varázslatos történet: 10