blackmooreA beavató lapot és a zenei aláfestéseket készítette és válogatta: ŐSZINTÉK - Madách2 - Vác
 


 


Julianne Donaldson: Blackmoore

Nektek is vannak álmaitok? Katherine Worthington legfőbb álma, hogy elutazhasson nagynénjével Indiába - legalábbis ő ezt gondolja. Vágyának teljesítése érdekében Kate hajlandó alkut kötni érzéketlen édesanyjával, miszerint teljesíti gyerekkori álmát, hogy eljuthasson Blackmoore-ba, majd onnan egyenesen Indiába. Ámde, ennek ára van. Ahhoz, hogy mindez valósággá váljon, Kate-nek el kell utasítania három házassági ajánlatot. Mindezekben segítségére van Henry Delafield, Blackmoore birtokának örököse és egyben Kate legjobb barátja. Vagy lehet ez még több is mint barátság? Henry mindent megtesz annak érdekében, hogy teljesítse Kate álmait. Ezért is követeli olyannyira férfi főhősünk a lánytól, hogy így szólítsa: Szívem vágyának teljesítője...

Vajon mi történhetett két évvel történetünk kezdete előtt, amiért főszereplőnk arra az elhatározásra jutott, hogy soha nem szeretne férjhez menni? Ez a könyv a bizonyítéka annak, hogy az igaz szerelem útjába semmi sem állhat, még a hőn áhított India sem.

Azért volt jó olvasni, mert tanulságként szolgált a történet abban, hogy az ember ne hagyja magát befolyásolni. A szerző bemutatta, hogy milyen is volt az élet az 1800-as években.
Nem lennék a regényben főhős, mert nem szeretem az elnyomást. Nem bírnám elviselni azt, hogy mások mondják meg azt, kihez menjek férjhez.
Annak ajánlom, aki rajong a romantikus regényekért. Aki szereti a múlt világát bemutató, egyszóval történelmi könyveket.
Ne olvassa el, akit nem kötnek le a 19. századi regények. 

zeneA Madách2 csoport Julianne Donaldson: Blackmoore c. kötetéhez válogatott zenei aláfestések meghallgathatók IDE kattintva.

Barátság: 8

Bátorság: 6

Önfeláldozás: 9

Műveltség: 9

Őszinteség: 4

Elgondolkodtató történet: 5

Erőszak: 1

Izgalom: 8

Mindennapi történet: 1

Nevettem rajta: 3

Szerelem: 10

Sírtam rajta: 7

Tetszett: 10

Varázslatos történet: 8