Forduló
4

Álmodoztál már valaha arról, hogy utazgatsz az időben és régmúlt korokban kalandozol? Ezek a gyerekek és nem mindennapi pártfogójuk képesek rá. Ám minden jónak van rossz oldala is, ahogyan a különlegesek között is vannak gonosz lelkű, önző emberek. Jacob Magellan Portman nagyapja halálának napjáig szinte teljesen normális életet élt, leszámítva nagyapja történeteit különleges képességekkel megáldott gyerekekről és az őket üldöző rothadó bőrű, fekete szemű szörnyekről. Vándorsólyom kisasszony személye is ezekhez a históriákhoz volt köthető. Jacob valahol mindig remélte, hogy ezek a történetek igazak, ám azt maga sem gondolta volna, hogy részese lesz ezeknek a történeteknek. Hogy eljut-e a különleges gyerekekhez és nevelőjükhöz az a könyvben kiderül. Akiket ezekkel a sorokkal nem tudtunk meggyőzni, hogy olvassa el a könyvet, azoknak még mindig kiemelten ajánljuk tanulmányozni a véresebb és néhányunk számára gyomorforgatóbb részeket!

Azért volt jó olvasni, mert mindenből kaptunk egy kicsit. Volt benne kaland, romantika, humor sőt még egy kis saját varázsa is volt, ahogyan a történet magába szippantott bennünket és szinte ott éreztük magunkat azon a bizonyos szeptember harmadikai napon.
Lennénk a regényben főhősök, mert mindenki arról álmodozik, hogy letűnt korokban éljen. A regény segítségével ez részben meg is valósult számunkra, hiszen úgy éreztük magunkat olvasás közben, mintha mi magunk is átkeltünk volna az idő hurokjain.
Annak ajánlom, aki imádja a horrorfilmeket is. Nem kertelünk, van jó néhány olyan rész amelyet még mi sem nagyon bírtunk gyomorral. Ám aki szereti a misztikus rejtélyeket és a bárkit és bármit lemészároló szörnyeket az nagy örömét lelheti ebben a könyvben.
Ne olvassa el, aki félős. Komolyan beszélünk! Ez nem holmi gyermeteg riogatás amivel viccelődni szokás! Ez volt az a könyv, amelynek bizonyos részeit egy-két csapattag csak nappal volt hajlandó elolvasni, na nem mintha féltek volna, puszta elővigyázatosságból. :)

Barátság
8
Bátorság
10
Önfeláldozás
10
Műveltség
8
Őszinteség
7
Elgondolkodtató történet
10
Erőszak
10
Izgalom
9
Mindennapi történet
1
Nevettem rajta
2
Szerelem
7
Sírtam rajta
6
Tetszett
10
Varázslatos történet
10