Forduló
4

Mitológia- és/vagy Marvel-függő vagy? Esetleg szereted a vikingeket és szeretnél többet megtudni arról, hogy miben hittek? Akkor ezt a könyvet neked találták ki! Tömören, szókimondóan, gyakran viccesen van benne leírva az összes történet és az is képes élvezni, aki nem túlzottan szeret olyan hosszú köteteket olvasni, mint például a 900 oldalas Trónok harca.

Azért volt jó olvasni, mert így láthattam hogy az istenek sem annyira mások mint az emberek. Vannak közös jó, és rossz tulajdonságaink velük. Ugyanúgy hazudnak, kihasználnak másokat céljaik eléréséhez, vagy éppen szeretnek mint bármelyik halandó.
Lennék a regényben főhős, mert hát ki ne szeretne isten lenni? Hatalom, hosszú élet, természetfeletti képességek... és még a neve is fent marad... Hol lehet istennek jelentkezni?
Annak ajánlom, aki szeretné bővíteni a tudását különböző kultúrák megismerésével, vagy szereti a természetfeletti dolgokat. Természetesen az sem hátrány, ha nem utálja a történelmet az olvasó.
Ne olvassa el, aki annyira hisz a maga istenében/isteneiben hogy más istenekről hallani sem akar. Mindenki abban hisz amiben akar és ezért felesleges vitatkozni, háborúzni meg pláne.

Barátság
5
Bátorság
7
Önfeláldozás
3
Műveltség
10
Őszinteség
4
Elgondolkodtató történet
6
Erőszak
7
Izgalom
4
Mindennapi történet
2
Nevettem rajta
6
Szerelem
1
Sírtam rajta
2
Tetszett
8
Varázslatos történet
9