Forduló
4

Egy történet, amelyben két ellenséges népből származó ember szövetségesre talál egymásban. Az áramadományától szenvedő Cyra mellé rendelik, a sorsába belekényszerített Akost, aki talán többet is tud segíteni mint azt Cyra gondolná. Néha szövetséget kell kötni az ellenséggel hogy előrébb juss. Ebben a történetben tökéletes elegyet alkot egymással a barátság, a mágia, a szerelem és a harc.

Azért volt jó olvasni, mert az írónő egy páratlan világot festett le. Amiben egy rendkívüli dimenziót ismerhettünk meg, ahol az emberek olyan képességekkel bírnak amikről mi csak álmodunk.
Nem lennék a regényben főhős, mert akkor a sorsom előre meg lenne írva. Nem tudnék sem Cyra sem pedig Akos áramadományával élni, mivel negatív adományban részesültek.
Annak ajánlom, aki szereti ha egy történet egy teljesen másik dimenzióban játszódik. Annak aki a nem hétköznapi emberekről szeretne olvasni egy páratlan módon megírt történetet.
Ne olvassa el, aki a hétköznapi életben játszódó történeteket szereti. Aki nem annyira szereti ha a sztori a jövőben játszódik.

Barátság
8
Bátorság
8
Önfeláldozás
6
Műveltség
9
Őszinteség
7
Elgondolkodtató történet
4
Erőszak
9
Izgalom
10
Mindennapi történet
1
Nevettem rajta
4
Szerelem
7
Sírtam rajta
2
Tetszett
8
Varázslatos történet
9