Forduló
4

Kansasban él Amy Gumm, akit gyerekkora óta piszkálnak. Egy lakókocsiparkban él anyjával szegénységben. Egy nap tornádó jön és elröpíti Ózföldére. Megismerkedik egy lánnyal, és rájön, hogy a hely megváltozott. Vajon sikerül neki és útközben megismert barátainak eljutni Dorothyhoz? Sikerül nekik legyőzni a zsarnokot? Amynek egy sárga út mutatja merre kell haladnia ezen a kalandos úton.

Azért volt jó olvasni, mert...érdekes volt, soha nem érdekelt Óz a nagy varázsló, de ezt a könyvet azért elolvastam. Az elején egy kicsit unalmas volt aztán kezdett egyre izgalmasabb lenni. És a végén lévő csata is akciódús volt.

Nem lennék a regényben főhős, mert...rossz érzés, ha piszkálják az embert. Aztán meg szegény sem akarok lenni. És nem különösebben vonz a varázslás, inkább a célbalövés.
Annak ajánlom, aki...szereti az erőszakmentesebb könyveket. Mert volt benne harc, de ez nálam még az alsó határt sem éri el. Ami akció benne volt az izgalmas azoknak akik még nem olvastak Dan Brownt vagy Steve Berryt és Minimaxon éltek egészen eddig.
Ne olvassa el, aki...izgalmas könyvre vágyik. Nem ajánlom azoknak akik szeretik az IGAZI akciót, mert ez nem fogja tartalmazni. Azok se olvassák el akik Óz rajongók és imádják Dorothyt.

Barátság
9
Bátorság
5
Önfeláldozás
10
Műveltség
8
Őszinteség
8
Elgondolkodtató történet
1
Erőszak
1
Izgalom
1
Mindennapi történet
1
Nevettem rajta
1
Szerelem
4
Sírtam rajta
1
Tetszett
1
Varázslatos történet
1