Forduló
4

Egy fiú beleszeret egy lányba és a lány is szereti a fiút. Sablonos sztori. És a szerelmük nem teljesülhet be 'valami' miatt. Ha ilyeneket akarsz olvasni tedd le ezt a könyvet. Itt a lány egy darabolós, kibelező halott sorozatgyilkos a fiú pedig a rosszindulatú szellemeket öli.

Az apja belehalt a hivatásába, de a fia, Theseus Cassio Lowood, folytatta az ősei munkáját. Ártó kísérteteket öl a különleges késével az athaméval. 

A boszorkány édesanyjával és a szellemmegérző cicával, Tybalttal, járják az államokat, megszabadítva az embereket a gyilkos kedvű szellemektől. 

Aztán Thunder Baybe vezet az útja Casnek a vérbe öltözött Annához, és beletörik a bicskája. Anna házába senki fia nem léphet be különben kibelezve vagy szétdarabolva találja magát, de nincs mit tenni Casnek be kell mennie és meg kell próbálnia átküldeni a másvilágra a bosszúálló istennőt. Csakhogy ő más mint a többi halott. Erős és magabiztos; Cast úgy hajigálja mint egy rongybabát. 

 

"-Szivi, az apámmal jóval több szellemet küldtünk a föld alá, mint gondolod.

-De olyat, mint én, még soha. " (Vérbe öltözött Anna)

 

Tehát egyértelmű a dolog; segítség kell. A gondolatolvasó Thomas és a suli csinibabája, Carmel, sietnek Cas segítségére, hogy legyőzzék Annát. De előtte meg kell ismerni a múltat, hogy kiderüljön az a borzalom, amitől ilyen erős.

De vajon képesek lesznek legyőzni őt?

Mi történt Annával?

Ki ölte meg Cas apját? 

És talán a legfontosabb: Mi a fene van a padláson?

Azért volt jó olvasni, mert ez nagyon nem egy klisés sztrori. Úgy éreztem végre, hogy itt tényleg szerelmesek egymásba és teljesen megvolt az a kémia ami kellett, de szerencsére nem ezen volt a hangsúly.

Lennék is meg nem is a regényben főhős. Casnek életteli élete van néha én is vágyok erre. Egy kis izgalomra és misztikusságra. Viszont nem bírnám az állandó utazgatás. Szükségét érzem egy helyre ahová hazamehetek és otthon érezhetem magam.


Annak ajánlom, aki szereti a horrorisztikus történeteket és a csepegtetett információkat! Meg persze a mérsékelt romantikát. 


Ne olvassa el, aki egy szerelmes könyvet és mézes-mázas happy endet szeretne, mert annak nem ez a könyve! Itt halottak vannak, Voodoo meg kibelezések. 

Barátság
8
Bátorság
10
Önfeláldozás
8
Műveltség
3
Őszinteség
7
Elgondolkodtató történet
5
Erőszak
9
Izgalom
10
Mindennapi történet
3
Nevettem rajta
2
Szerelem
7
Sírtam rajta
1
Tetszett
10
Varázslatos történet
6