Forduló
4

 A Fagyos ikrek  baromi sok izgalommal és tök sok érdekességgel kecsegtet, ráadásul elrepít bennünket egyenesen Skóciába, ahol sokkal fagyosabb a hangulat, mint most nálunk.  Sarah és Angus Moorcraft két csodálatos szépségű, totál egyforma ikerlánnyal áldotta meg  az élet. Azonban az életük nem várt fordulatot hoz, amikor egyik lányuk egy szerencsétlen balesetben meghal. A házaspár mindent újra akar kezdeni, ezért egy távoli kis skót szigetre költöznek, ahol azonban egyre nagyobb gondokkal kell szembenézniük.A megmaradt ikerlányuk, Kirstie azt állítja, hogy szüleik összekeverték őket a balesetben és ő valójában Lydia, a halott tesó. Szóval adott egy tragikus végkimenetelű baleset, egy romokban heverő házasság és a teljesen összezavarodott, életben maradt testvér. Saraht nagyon megviseli ez és ami nagyon meredek nem is biztos abban, hogy valójában melyikük halt meg. Emellett férje is furcsa titkokat rejteget. Vajon sikerül-e Sarahnak rájönnie, hogy mi is történt azon a tragikus napon, amikor meghalt egyik lánya? És vajon leselkedik-e még veszély rájuk az elszigetelt skót szigeten? Olvasd el és választ kapsz a misztikumra és a rejtélyre,hidd el megéri.

 

Azért volt jó olvasni, mert...egy hihetetlenül izgalmas,fordulatos és már-már picit abszurd történet. Van benne minden,ikrek,halál,rejtély,kicsi félelem,elhagyatott kis sziget,és egy is családi titok ha mindezek nem elégítenék ki nekünk olvasók fantáziáját.


Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert... Mi nagyon nem lennénk a regényben főhősök. Borzasztó lehet ikerként elveszíteni a másik felem és összezavarodni annyira totálisan,hogy saját magam sem tudjam ki is vagyok valójában.


Annak ajánlom, aki...szereti a csavarokban gazdag és nem mindennapi  történeteket,aki szeret ikrekről olvasni, és aki nem mellesleg szeret borító alapján ítélni. Gyakorlatilag ugyanaz a misztikum jelenik meg a könyveben,ami akkor kap el ha a könyv borítójára nézek.


Ne olvassa el, aki... nem szereti a thrillereket, és a fordulatokat egy könyvben,az ne olvassa el,aki nem tud a témával azonosulni.

Barátság
5
Bátorság
9
Önfeláldozás
2
Műveltség
5
Őszinteség
7
Elgondolkodtató történet
10
Erőszak
4
Izgalom
10
Mindennapi történet
10
Nevettem rajta
1
Szerelem
2
Sírtam rajta
5
Tetszett
10
Varázslatos történet
4