reklám

Kedves Csoportok!

Az ötödik forduló kreatív feladata: reklám

Mire is gondoltunk?
Találjatok ki közösen a választott könyvhöz egy szlogent, ezután készítsetek vagy egy promóciós plakátot, képet vagy egy új könyvborítót vagy pedig egy szórólapot az elolvasott könyvhöz (a három lehetőség közül csak egyet válasszatok)!

A kreatív feladat felülete elérhető bejelentkezés után a megszokott helyen, a right sidebarban (jobb oldali sáv).

1. Az első mezőbe a választott könyv szerzője és címe kerüljön!
2. A 'Leírás' mezőbe a szlogent írjátok, ami legyen frappáns, rövid, néhány szó csupán, ami azonosítja a kötetet. Ebbe a mezőbe írjátok néhány gondolatot az elkészült képről is!
3. Tallózással válasszátok ki a reklámot, és töltsétek föl. Kivételesen most akár három képet is feltölthettek! Korlát: 128 MB.
- Amennyiben promóciós plakátot készítetek, úgy ezt a plakátot szabad térben (pl. kirakat, hirdetőoszlop stb.) is lefényképezhetitek, utána pedig a digitális változatát szintén érdemes még feltölteni! Ha promóciós képet készítetek, ajánljuk, hogy Instagramon keressetek ötleteket, de mi is mutatunk néhány példát:

 

It's the season for cosying up in bed with your favourite book | 📸 by @mintyne #culturetripbooks

Culture Trip Books (@culturetripbooks) által megosztott bejegyzés,

- Amennyiben az eredeti borítóval nem vagytok megelégedve, újratervezhetitek azt kézzel vagy digitálisan egyaránt. Ehhez ITT találtok egy példát!
- Ha a szórólapot választjátok, akkor ez már tartalmazhat több információt, saját véleményeket is az olvasott könyvről. A szórólap hasonlít a plakáthoz, de ez már tartalmilag többet elárul a könyvről, mint egy plakát (gondoljatok csak a filmes plakátokra, ahol van egy óriási kép és a szereplők neve). Erről is készülhet szabadtéri fotó is.
A képekre ne felejtsétek el rátenni A Nagy Könyves Beavatás logóját, amit a 'Könyvtáraknak' menüpont alatt letölthettek.
4. Végül a 'Mentés és publikálás' gombot válasszátok!

A beküldés határideje: január 21., vasárnap éjfél

Jó munkát kívánunk!