Forduló
5

19 évvel később...

Egy új generáció. Új kalandok. Egy új történet...

Harry Potter a roxfori évei során számtalan nehézséggel megküzdött. Mind olyan volt, amit a többi diák el sem tudott képzelni.

A csatában sok mindent és sok mindenkit elveszített, de a gonoszt legyőzte. Így 17 év után először egy teljesen normális élet lehetősége tárult elé. Auror lett, elvette feleségül Ginnyt, és született három gyereke. Ki álmodhatna többet ennél?

Nem is számított semmi viszontagságra, amikor második fiát, Albust először kísérte a 9 és 3/4. vágányhoz.

Ám az egykori Hős nehezen jön ki középső Potter gyerekkel. Az évek során egyre többet veszekednek, egyre jobban eltávolodnak, míg egy alkalommal nagyon elszaladnak az indulatok...

Eközben számos más is történik: a varázslények nyugtalanok, a halálfalók is gyanúsak, és egyre többször rebesgetik, hogy Voldemortnak van egy fia. És ezzel nem mást gyanúsítanak, mint az ifjú Scorpius Malfoyt, aki nem mellesleg Albus legjobb barátja. De a fiú egyáltalán nem tűnik veszedelmesnek...

Ebben a kavalkádban látszólag elenyésző dolog, hogy Amos Diggory eszement kéréssel fordul Harryhez, és feltűnik az idős ember titokzatos unokahúga is.

Albus apjához hasonlóan vakmerő dolgokat tesz, és egy biztos: ha belekeveredtél a bajba, már nem tudsz kiszállni.

Vajon mik igazak a hírekből? Vajon mit tesz két elkeseredett iskolás? Vajon lesznek még jó viszonyba apa és fia? Vajon Albus és Scorpius is olyan jól helyt áll a nagy betűs ÉLETben?

Generációk nőttek fel Harry Potter történetén. Ezek az emberek mára felnőttek lettek, és talán elfelejtették milyen csodálatos univerzumot épített fel J.K. Rowling.

Itt az idő visszarepülni a gyerekkorba...

Azért volt jó olvasni, mert újra Harry Potter világába repülhettünk
Lennék főhős, mert a varázsvilág csodálatos.
Annak ajánlom, akinek sok a fantáziája.
Ne olvassa el, akit nagyon zavarnak a logikai hibák.

Barátság
10
Bátorság
10
Önfeláldozás
10
Műveltség
8
Őszinteség
4
Elgondolkodtató történet
9
Erőszak
9
Izgalom
10
Mindennapi történet
2
Nevettem rajta
7
Szerelem
2
Sírtam rajta
1
Tetszett
9
Varázslatos történet
10