Forduló
5

Egy érdekes, izgalmas és letehetetlen könyv. Sajnos rövid volt, így csak pár órán át kötött le, de ettől függetlenül tetszett. Josh Malermanról azt olvastam nagyon jó thrillereket ír, és igaz is. A ház a tó mélyén két tizenéves kalandjáról szól. James és Amelia 17 évesek és első randijukra mennek 2 gyönyörű tóhoz, ám még nem tudják, hogy egy harmadik tó is van, lehetetlen átlátni a vízen, olyan sötét, de egy valamit észrevesznek, egy tető áttetszik a vízen. Először jó ötletnek tűnik felfedezni és hősködni egy kísértetházban. De, vajon az a ház elhagyatott, vagy valaki vár rájuk a ház mélyén?

Azért volt jó olvasni, mert...izgalmas volt. Szeretem ezeket a krimiket, thrillereket vagy horrorokat és ez egy jó kis thriller volt. Bőven volt benne izgalom és egy brilliáns történetet tartalmazott a könyv.
Nem lennék a regényben főhős, mert...a kísértetházak pont azért azok mert valami kicsit élethűbb benne mint kéne. A 2 főhősnek el kellett volna mennie egy pszichológushoz az eset után, mert egy kicsit mintha megőrültek volna.
Annak ajánlom, aki...szereti az izgalmas könyveket és a nem túl hosszú könyveket. Aki pedig olvasott Josh Malermant, az feltétlenül olvassa el ezt is.
Ne olvassa el, aki...nem szereti az izgalmakat. Aki nem szereti a horrort és aki egy hosszú könyvre vágyik.

Barátság
10
Bátorság
10
Önfeláldozás
10
Műveltség
1
Őszinteség
2
Elgondolkodtató történet
1
Erőszak
3
Izgalom
8
Mindennapi történet
1
Nevettem rajta
1
Szerelem
8
Sírtam rajta
1
Tetszett
10
Varázslatos történet
3