késtélA beavató lapot és a reklámot készítette: ELFAJZOTTAK - Fangirls - Cegléd

Leiner Laura: Késtél

Hello leendő Márkerek! Hogy lesz egyik napról a másikra híresség, egy hétköznapi lányból? Budai Rebeka élete is úgy telt, mint a mi hétköznapjaink, és mégis egy meggondolatlan videó, sok mindent megváltoztat.
Természetesen Bexiről beszélünk, aki Magyarország egyik legnagyobb tini sztárja lett, a Késtél című számával belopta magát a rajongók szívébe.
Rebeka most felkérést kapott hogy a POP/ROCKSZTÁR LESZEK! c. tehetségkutató műsorban, Nagy Márk (az egyik versenyző) párja lehet. Viszont a shown-nak vannak árnyoldalai is, az a sok minden ami a backstage-ben zajlik, elvezethet a sikerhez?

Azért volt jó olvasni, mert Bexi életének egy része olyan mint a miénk, hiszen ő is tini, hasonló problémákkal is küzd, ugyanakkor, egy sztár, izgalmas hétköznapjai tárulnak elénk.

Lennék a regényben főhős, mert most képzeljétek el, hogy hétköznapjainkat tengetjük a sulinkban, és hirtelen egy feltöltött youtube videó miatt, az egész életünk megváltozik, és berobban az életünkbe egy olyan lehetőség, hogy híresek legyünk. Ugyan kinek ne tetszene az ötlet?

Legfőképpen a tini korosztály számára ajánlanám, és olyannak aki szereti a zenét, és a szerelmes történeteket. Viszont Leiner Laura könyve bárkinek mosolyt tudnak csalni az arcára :D

Ne olvassa el, aki nem szereti a tini történeteket, és nem nagyon hozná izgalomba egy felkapott énekes mindennapjai.

Barátság: 8
Bátorság: 8
Önfeláldozás: 5
Műveltség: 8
Őszinteség: 8
Elgondolkodtató történet: 9
Erőszak: 3
Izgalom: 9
Mindennapi történet: 6
Nevettem rajta: 7
Szerelem: 10
Sírtam rajta: 2
Tetszett: 10
Varázslatos történet: 3

 

fangirls

"Ha egy dalt akarsz magadról, csak késs el mindenhonnan, egy Budai Rebeka biztos megtalál majd!"

A könyvborító elkészítése összetett folyamat volt, először nem tudtuk hogy álljunk hozzá, mert az eredeti borító önmagában elég egyszerű volt, de mindent elmondott. A tervezésnél tudtuk hogy kicsit bele akarjuk keverni a mai modern kort, ezért is próbáltunk szerkeszteni a két főhősnek egy instagram profilt. Az elkészítés pedig egész egyszerűen ment, a rajzprogramnak amit használtunk. Nagyon sokat gondolkodtunk milyen is lehetne, mindenki belerakott egy kicsit az ötletéből és így született meg az új borító.