Forduló
6

Adott egy lúzer fiú, aki nem mellesleg szociopata is. John, nem éppen a legboldogabb ember Claytonban, az isten mögötti kis városban. Az iskolában kiközösítik, a családja szétomlott, szigorú szabályokat követ hogy ne váljon azzá akiket a legjobban szeret. A sorozatgyilkosokat. Ám, egy igazi gyilkos felbukkanása után az élete teljesen megváltozik. Kedvenc témája miatt nyomozni kezd, hol egyedül, hol segítséggel. Eközben folyamatosan bontja le az évek alatt felépített falat magában ami mögött egy fenevad lakozik, és várja mikor törhet elő és ölhet. A tét igen naggyá vált, miután rájött ki után leskelődik, hiszen nem csak egy átlagos kisvárosi sorozatgyilkossal van dolga. A történet egészen áttér egy másik irányba, a démonokhoz. Vajon sikerül a 15 éves fiúnak legyőzni, a város életét tönkretevő szörnyet, és közben józannak maradnia?

Te is ismered bizonyára azt az érzést amikor annyira izgalmas a könyv hogy nem bírod letenni, ezért is jó volt olvasni. John élete már alapból elég figyelemfelkeltő volt, ráadásul bejöttek a képbe a természetfeletti dolgok, plusz az író remek megfogalmazása és voilá kész a kedvenc könyvem. 

Elbírnám elviselni a tudatot hogy egy szörnyeteg lenne bennem, egy hullaház lenne az otthonom, az iskolában kiközösítenének, és a szomszédom gyilkolja a várost? Hát,nem kösz. Biztos hogy nem lennék a főszereplő.

Annak ajánlom, aki unja a szürke hétköznapokat, és valami izgalmasra vágyik, meg persze érdekelt a halottas témában. Persze vannak benne undorító dolgok, de az izgalom mellett, rengeteg hasznos dolgot tudhatunk meg például hogy zajlik egy balzsamozás stb. 

Ne olvassa el, aki mentálisan nem annyira erős, kisgyerek, utálja a halált és az ehhez kapcsolódó dolgokat, vagy netán eszik, akinek sok rémálmai szoktak ettől lenni. Rengeteg durva jelenet van benne, és annyira élethűen írja az író hogy látod magad előtt a véres dolgokat. 

Barátság
2
Bátorság
10
Önfeláldozás
10
Műveltség
5
Őszinteség
4
Elgondolkodtató történet
8
Erőszak
10
Izgalom
10
Mindennapi történet
2
Nevettem rajta
5
Szerelem
4
Sírtam rajta
5
Tetszett
10
Varázslatos történet
8