Forduló
6

     Hogy mi is az a deperszonalizációs zavar? Az, amikor valaki képes különválni a testétől. Chris, David bátya is képes erre. David mindig is azt hitte, hogy ez valami különleges képesség, amire csak a bátyja képes. Soha sem gondolta volna, hogy valójában ez egy nagyon súlyos betegség. 

     Chris és David egy fiatal házaspár gyerekei. Apjuk sokat dolgozik, hogy eltartsa őket, ezért nagyon kevés időt tölt otthon. Anyjuk szigorú szabályok szerint próbálja fiait nevelni, ezért minden apró hiba miatt verést kapnak. Anyjuk sokat iszik és vannak olyan napok, amikor a kelleténél is többet iszik, ilyenkor képes lenne halálra verni fiait. Chris mindig próbálja védeni öccsét, ha lehet még a büntetést is magára vállalja. Davis mindenki másnál jobban szereti a bátyát és egyedül benne bízik meg.

     Miután felnőttek Chris-ből egy híres ügyvéd lett, David pedig sikeres íróvá vált, de a hátukon megmaradt hegek mindig eszükbe juttatja fájdalmas gyerekkoruk emlékeit. Sokszor rémálom gyötörte őket vagy pánikrohamot kaptak. Chris orvos segítségével, David pedig alkohollal, drogokkal és mindenféle káros dolgokkal próbálta legyőzni a gyerekkor okozta traumát. Így élték életüket, azonban egy nap David egy hívást kapott, hogy testvére öngyilkosságot követett el. David alig tudja elhinni, hogy mi történt. Teljesen összetörik, ekkor jelenik meg bátyának ex menyasszonya akivel egyre közelebb kerülnek egymáshoz. David eldönti, hogy megírja egész gyerekkorukat még a temetés előtt. Rá akar jönni, hogy miért is lett a bátyja öngyilkos. Eközben rábukkan egy levélre, amit még a testvére írt neki a halála előtt. Vajon ebből kiderül, hogy miért tette ezt a bátyja? És ezek után David és Amy együtt lehetnek? 

Azért nem volt jó olvasni, mert rossz szembesülni azzal, hogy hány gyereknek kell ugyanilyen szenvedések között felnőniük, ami később mély sebet hagy bennük.

Nem lennék a regényben főhős, mert nem tudnék elviselni ennyi sérelmet. Bár manapság már egyre több hasonló történet kerül napvilágra, - én egy szerető családba születtem - nehéz elhinni, hogy ilyen létezik.

 ̶A̶n̶n̶a̶k̶ ̶n̶e̶m̶ ̶a̶j̶á̶n̶l̶o̶m̶,̶ ̶a̶k̶i̶ ... Korhatárossá tenném ezt a könyvet.

Ne olvassa el, aki érzelmileg labilis.

Barátság
8
Bátorság
7
Önfeláldozás
9
Műveltség
8
Őszinteség
7
Elgondolkodtató történet
9
Erőszak
10
Izgalom
7
Mindennapi történet
8
Nevettem rajta
1
Szerelem
8
Sírtam rajta
9
Tetszett
1
Varázslatos történet
1