Forduló
6

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells egy magabiztos erős lány. Az élet minden területén megállja a helyét, de a szex és a csábítás nem az ő pályája. Nem is csoda, hisz fiatalabb korban csúnyán elbántak vele. Azóta viszont már sok év eltelt és végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Viszont a srác egy olyan lánynak mint ő elérhetetlen. Vagy mégse? Ha eléggé kilép a komfortzónájából talán felkeltheti a fiú érdeklődését? Ehhez viszont be kell adnia a derekát és korrepetálnia kell a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte?

Garrett Graham egyetlen álma, hogy profi hokijátékos legyen. Nem apja hanem saját maga miatt. Viszont egy csúnya bukás keresztül húzhatja terveit. Csapatban maradásának egyetlen reménye Hannah. Ha máshogy nem tudja rávenni a cinikus csajt, hogy korepetálja csak úgy, hogy segít féltékennyé tennie egy srácot, hát legyen.

De arra egyikük se gondolt, hogy egy csók felkavarhatja az érzéseiket. Vajon sikerül Garrettnek meggyőznie a lányt, hogy a fiú akire vágyik nem más mint ő? Vagy Hannah csak barátként tud tekinteni a fiúra?

Azért volt jó olvasni mert egy megtört lány újjá születését nézhettük végig. Egyszerre sírhatunk és nevettünk a szereplőkkel és az írónak köszönhetően teljesen elragadott bennünket a sztori.

Lennék a regényben főhős mert szerintem nagyon érdekes életük van és rengeteg jó barátjuk, akik mindig támogatják őket. Emellett ott vannak egymásnak és nem utolsó sorban egy Garrettet én is elfogadnék.

Annak ajánlom aki szereti a romantikus sztorikat és egy kis kikapcsolódásra vágyik. Aki már egy kicsit komolyabb néhol erotikus jelenetekkel át szőtt történetet szeretne olvasni.

Ne olvassa el az aki nem szereti a romantikus sztorikat és a sírós jeleneteket. Semmiképp ne olvassa el az aki még nem múlt el 16 és/vagy még nem érzi magát elég érettnek egy néhol  (nyersen, nyíltan, cenzúrázás nélküli) erotikus részekhez!

Barátság
10
Bátorság
10
Önfeláldozás
10
Műveltség
4
Őszinteség
8
Elgondolkodtató történet
6
Erőszak
6
Izgalom
9
Mindennapi történet
7
Nevettem rajta
7
Szerelem
10
Sírtam rajta
6
Tetszett
10
Varázslatos történet
10