Forduló
6

 Egy éjjel, mikor a hold vérvörösen ragyog a sötét égen, hat lány – egy ismeretlen erőtől vezetve – találkozik a régi, elhagyatott parkban. Csupán látásból ismerik egymást, és semmi közös nincs bennük. Legalábbis eddig úgy hitték…
 Mikor kiderül, hogy ők mindannyian boszorkányok, akiknek meg kell állítaniuk a gonoszt, ami a világot akarja elpusztítani, megdöbbennek. Össze kell fogniuk, különben a sötétség, ami már beférkőzött iskolájuk, városuk szívébe elnyeli őket. Nem bízhatnak senkiben, csupán egymásban.
 Vajon sikerül csapatként működve megnyerniük a csatát? Kideríthetik, ki a gonosz, ki már elvette egy társuk életét? Egy biztos. A Kör a válasz.

Azért volt jó olvasni, mert tele volt izgalmakkal. Már a legelejétől kezdve a legvégéig magával ragad a történet. A könyv pedig egy olyan fordulattal zár, amit megint csak döbbenetesen élvezetes volt.
Lennék a regényben főhős, mert örülnék annak, ha olyan képességeim lennének, mint a lányoknak. Nem lennék, mert túlságosan veszélyes lenne úgy élni, hogy olyasfajta erők birtokában vagyok. 
Annak ajánlom, aki szereti az izgalmat, a rejtélyeket, a baráti összetartást és így tovább. Vastag a könyv, de cserébe olyan élményt biztosít, amit nem feledsz el!
Ne olvassa el, aki nem bírja a véresebb részeket. Az kicsit hátulütője a könyvnek, hogy vannak benne durvább jelenetek, amik mondjuk nem éppen gyerekszemnek valók. Szóval nagyon fiataloknak és az érzékeny lelkűeknek nem ajánlott elolvasni.

Barátság
10
Bátorság
10
Önfeláldozás
3
Műveltség
2
Őszinteség
5
Elgondolkodtató történet
5
Erőszak
8
Izgalom
10
Mindennapi történet
5
Nevettem rajta
7
Szerelem
3
Sírtam rajta
6
Tetszett
10
Varázslatos történet
8