Forduló
6

Mindenem a fotózás. Az árnyak, a fények, a különböző kompozíciók. Ez mind én vagyok, az én nézeteim. A képeimről megismerhetsz, felfedezhetsz. Talán mutathatok nektek egy kis ízelítőt az életemből:
1. kép:*


Látjátok mindezt? Ijesztő? Ő itt a húgom. 13 éves. Kicsit labilis elméjű, úgymond őrült. Legalábbis ezzel a szavakkal jellemezték. Kreatív megnyilatkozásnak számít egy babagyűjtemény? Úgy sejtem ti is tudjátok a választ. Régen gyönyörű kék szemei voltak, amelyek mindenki számára a végtelen tengert idézték, s a természete, mint egy ártalmatlan báránykáé. Szelíd volt,kedves...amíg egyszer meg nem változott minden. Az a csodás kék tekintet olykor-olykor odaveszett, hogy a helyét a zöldnek legerőteljesebb és leghátborzongatóbb árnyalata vegye át. A tettei kiszámíthatatlanokká váltak, hirtelen a régies szóhasználat híve lett és elkezdődtek az emlékezetkiesések.

2. kép:*

 

Ez az Ő szobája. Valaha normális volt. Rendezett,amikor még az elméje tiszta volt. A könyvespolcokon szépen sorakoztak a kiolvasandó könyvek halmazai, a ruhásszekrényben szépen összehajtogatott ruhák díszelegtek...amíg meg nem változott ez is. A szobája akárcsak egy csordulásig zsúfolt játékbolt, tele van babákkal és Ő minden szabad percét velük tölti. De hisz látjátok ti is.

3.kép:*


A házunk. Egy igazi építészeti csoda. Rengeteg titok és rejtély fedi múltját. Minden kor stílusát magába foglalja, de mégis a varázsát az épület előtti fa nyújtja. Göcsörtös,letört ágai különös történetet rejtenek. Egy lányról. Egy életről. Egy halálról.

4. kép:*

Ez volnék én. Egyszerűen csak Alexis. Rózsaszín hajjal és eszméletlen fura élettel meg persze igaz barátok nélkül egy őrült húgocskával. Szerintetek mit hoz a jövő? Létezik  problémák és félelem nélküli élet? Hisztek a felemésztő bosszúban, amely az idők végezetéig kísér? Remélem sosem felejtitek el: Ha valaki akar valamit azt úgyis eléri, ha kell bepiszkolja a kezét, vagy éppen azét akit megszállt.

Megdöbbentő történet, amely éket ver a ez elmédben és nem hagy nyugodni. Akár visszaköszönhet az álmaidban is.  

Azért volt jó olvasni, mert a történetnek a váza nagyon ötletes.  A kísértetház-feeling megvolt, bár a kivitelezés nem lett a legtökéletesebb.
Nem lennék a regényben főhős, mert nem tudnám átvészelni barátok és rendes család nélkül a mindennapokat. Meg persze egy ijesztő házban sem mulatságos az élet.
Annak ajánlom, aki csak most lép be a kísértettörténetek világába és azoknak a nagy  horror fanoknak, akik egy  könnyed olvasmányra vágynak.

Ne olvassa el aki, nem tudja könnyen túltenni magát, hogy egy nem hétköznapi történetnek roppant egyszerű lezárása legyen. 

Barátság
2
Bátorság
8
Önfeláldozás
7
Műveltség
5
Őszinteség
6
Elgondolkodtató történet
8
Erőszak
7
Izgalom
7
Mindennapi történet
2
Nevettem rajta
1
Szerelem
7
Sírtam rajta
1
Tetszett
8
Varázslatos történet
8