fanfiction

Kedves Csoportok!

A hetedik forduló kreatív feladata: Fanfiction

Mire is gondoltunk?
Érdemes figyelnetek arra a szikrára a könyv olvasása közben, ami továbblendít Titeket a fanfiction megszületéséhez! Az írás Nektek már nem okoz gondot, de egy fanfic mégis különbözik egy könyvajánlótól. Írhattok előzményt, folytathatjátok ott a történetet, ahol a szerző abbahagyta; új, alternatív részekkel egészíthetitek ki a könyvet, közben pedig próbáljatok belehelyezkedni a történetbe, a szereplőitek bőrébe.
A terjedelem: kb. min. fél - max. 2. A/4-es gépelt oldal

Hogyan tudjátok feltölteni a 7. forduló kreatív feladatát?

A fanfictiont beküldhetitek a weboldalra történő bejelentkezés után. Kérünk Benneteket, hogy az első mezőbe írjátok bele a könyv szerzőjét és a könyv címét, ezután a 'Leírás' mezőbe gépeljétek (másoljátok) be a fanfiction szövegét! Végül válasszátok a 'Mentés' gombot! Győződjetek meg róla, hogy valóban megtörtént a mentés! Ha a 'Csapatom dolgai' alatti felsorolásban látjátok, sikeres volt a fanfiction beküldése.

Beküldési határidő: március 9., péntek éjfél

Kérünk Benneteket, hogy próbáljátok betartani a határidőt, hiszen most kevesebb ideje lesz a zsűrinek az értékelésre az eredményhirdetés közelgő időpontja miatt! Köszönjük!

Jó olvasást kívánunk!