három
A beavató lapot és a szimulációs játékot készítette: BÁTRAK - Ananászos cicanadrág - Cegléd

Julie Buxbaum: Három dolgot mondj


Jessie egy teljesen normális chicagói lány, és ha nem kellett volna Kaliforniába költöznie, ez nem is lenne baj. De úgy érzi kilóg, nincs kire támaszkodjon, kívülállóként figyeli a Szőkét, a Még szőkébbet, a Batmant és társait.
Utolsó szalmaszálként kapaszkodik meg VS-ben, aki felajánlotta, hogy a virtuális spirituális vezetője lesz. Az ismeretlen srácnak hála megtalálja helyét ebben a káoszban.
Persze, hogy megpróbálja kideríteni, mégis ki lehet VS, de többször is pofára esik. Vajon (a kellőképpen ügyetlen) Sherlockunknak sikerül kiderítenie, kicsoda a rejtélyes szellemi vezetője?

Ez a könyv felettébb aranyos, mégsem feledkezik meg arról a tényről, hogy az életnek van egy árnyoldala is. Jessie pont olyan, mint mi mindannyian. Elveszett, kétségbeesett és legkevésbé sem biztos önmagában. Néha kicsit mindegyikünk olyan, mint Jessie és néha mindegyikünk vágyik egy VS-re, akinek akármit elmondhatunk.

A könyvhöz készült szimulációs játék megtekinthető a képre kattintva!

szim4

Azért volt jó olvasni, mert a regény kifejezetten kellemes, vidám olvasásélményt nyújt, és a karakterek valósnak hatnak és szerethetőek.
Lennék a regényben főhős, mert Jessie sokat tanul VS-től, a végére minden összejön neki, amit szeretett volna, és mert egy könyvesboltban dolgozhat. 
Annak ajánlom, aki szereti a romantikusabb YA könyveket és a drámázást.
Ne olvassa el, aki nem szereti a komolytalan, szerelmes, fiataloknak szóló történeteket.

Barátság: 8
Bátorság: 6
Önfeláldozás: 3
Műveltség: 7
Őszinteség: 7
Elgondolkodtató történet: 3
Erőszak: 1
Izgalom: 5
Mindennapi történet: 7
Nevettem rajta: 9
Szerelem: 9
Sírtam rajta: 3
Tetszett: 8
Varázslatos történet: 6