rossz
A beavató lapot és a szimulációs játékot készítette: BARÁTSÁGOSAK - Reader witches - Kecskemét

Katie Alender: A rossz lányok nem halnak meg


Mindenem a fotózás. Az árnyak, a fények, a különböző kompozíciók. Ez mind én vagyok, az én nézeteim. A képeimről megismerhetsz, felfedezhetsz. Talán mutathatok nektek egy kis ízelítőt az életemből:

1. kép:*
Látjátok mindezt? Ijesztő? Ő itt a húgom. 13 éves. Kicsit labilis elméjű, úgymond őrült. Legalábbis ezzel a szavakkal jellemezték. Kreatív megnyilatkozásnak számít egy babagyűjtemény? Úgy sejtem, ti is tudjátok a választ. Régen gyönyörű kék szemei voltak, amelyek mindenki számára a végtelen tengert idézték, s a természete, mint egy ártalmatlan báránykáé. Szelíd volt, kedves...amíg egyszer meg nem változott minden. Az a csodás kék tekintet olykor-olykor odaveszett, hogy a helyét a zöldnek legerőteljesebb és leghátborzongatóbb árnyalata vegye át. A tettei kiszámíthatatlanokká váltak, hirtelen a régies szóhasználat híve lett és elkezdődtek az emlékezetkiesések.

2. kép:*
Ez az Ő szobája. Valaha normális volt. Rendezett, amikor még az elméje tiszta volt. A könyvespolcokon szépen sorakoztak a kiolvasandó könyvek halmazai, a ruhásszekrényben szépen összehajtogatott ruhák díszelegtek...amíg meg nem változott ez is. A szobája akárcsak egy csordulásig zsúfolt játékbolt, tele van babákkal, és Ő minden szabad percét velük tölti. De hisz látjátok ti is.

3.kép:*
A házunk. Egy igazi építészeti csoda. Rengeteg titok és rejtély fedi múltját. Minden kor stílusát magába foglalja, de mégis a varázsát az épület előtti fa nyújtja. Göcsörtös, letört ágai különös történetet rejtenek. Egy lányról. Egy életről. Egy halálról.

4. kép:*
Ez volnék én. Egyszerűen csak Alexis. Rózsaszín hajjal és eszméletlen fura élettel meg persze igaz barátok nélkül egy őrült húgocskával. Szerintetek mit hoz a jövő? Létezik problémák és félelem nélküli élet? Hisztek a felemésztő bosszúban, amely az idők végezetéig kísér? Remélem sosem felejtitek el: Ha valaki akar valamit, azt úgyis eléri, ha kell bepiszkolja a kezét vagy éppen azét, akit megszállt.
Megdöbbentő történet, amely éket ver a ez elmédben és nem hagy nyugodni. Akár visszaköszönhet az álmaidban is.

A könyvhöz készült szimulációs játék megtekinthető a képre kattintva!

szim5


Azért volt jó olvasni, mert a történetnek a váza nagyon ötletes. A kísértetház-feeling megvolt, bár a kivitelezés nem lett a legtökéletesebb.
Nem lennék a regényben főhős, mert nem tudnám átvészelni barátok és rendes család nélkül a mindennapokat. Meg persze egy ijesztő házban sem mulatságos az élet.
Annak ajánlom, aki csak most lép be a kísértettörténetek világába és azoknak a nagy horror fanoknak, akik egy könnyed olvasmányra vágynak.
Ne olvassa el, aki nem tudja könnyen túltenni magát, hogy egy nem hétköznapi történetnek roppant egyszerű lezárása legyen. 

Barátság: 2
Bátorság: 8
Önfeláldozás: 7
Műveltség: 5
Őszinteség: 6
Elgondolkodtató történet: 8
Erőszak: 7
Izgalom: 7
Mindennapi történet: 2
Nevettem rajta: 1
Szerelem: 7
Sírtam rajta: 1
Tetszett: 8
Varázslatos történet: 8