sodrásA beavató lapot és a szimulációs játékot készítette: ELFAJZOTTAK - Avarrejtekiek - Kazincbarcika

K. A. Trucker: In her WAKE=Sodrás

A könyv egy nagyon megrázó történet a felelőtlenségről, a félelemről és a megbocsátásért való küzdelemről.

Három egyetemista srác hazaindul egy buliból, és mivel a 20 éves Cole túl sokat ivott ahhoz, hogy vezessen, elhiszi legjobb barátjának, hogy ő jól van és képes hazavinni őket. A hazaúton frontálisan ütköznek egy másik autóval melyben a 16 éves Kacey utazik szüleivel, barátjával és legjobb barátnőjével. A balesetet Cole-on és Kacey-n kívül senki sem éli túl. Hat halott egy rossz döntés miatt.
Cole fizikai sérülései begyógyulnak, de a lelki sebek nem enyhülnek. Azon a borzalmas estén ő is meghalt lélekben abban a kocsiban, a barátival együtt. Szakít barátnőjével, abba hagyja az egyetemet és a nevét is megváltoztatja. Onnantól Trent-ként éli tovább az életet. Szülei megpróbálnak segíteni az árván maradt Kacey-n és kishúgán, de a lány minden segítséget visszautasít, és távoltartási végzést kér az egész család ellen. Kacey 1 teljes évet tölt kórházban, rehabilitáción, míg újra „összerakják” az orvosok összeroncsolódott testét. A kórházból kijőve nagynénjükhöz kerülnek a lányok, de Kacey teljes mértékben kezelhetetlen, önpusztító életet él, iszik, drogozik és egy éjszakás kalandokba menekül idegenekkel, senkihez nem akar kötődni. Az egyetlen ember, aki hatni tud rá az a húga. Egy kishíján rosszul végződő este után rájön, hogy csak ő maradt a húgának. Felhagy önpusztító életmódjával és dolgozni kezd, hogy pénzt gyűjtsön, hogy elvihesse húgát. Kacey mély depresszióban szenved, soha nem mosolyog, de ezt nem ismeri el. Fájdalmát az edzőteremben tombolja ki, míg kőkeményre edzi a testét kick-box edzéseken.
Trent (Cole) elkezd nyomozni Kacey után és vigyázni kezd a lányra. Ír egy levelet neki, amit aztán évekig hord magánál, de soha nem ad oda. Követi őt titokban, a munkahelyére a starbucks-ba, az edző terembe.
Trent szüleinek házassága rámegy a történtekre. Trent egy, apjánál tett látogatás alkalmával öngyilkosságot kísérel meg, ami után pszihiátriára kerül egy drasztikus módszereket alkalmazó orvos keze alá. Látszólag gyógyultam kerül ki az intézetből, de a Kacey utáni mániája odáig fajul, hogy feltöreti a lány email fiókját, és ott is követi az életét. Így jön rá, hogy a lány Miami-ba készül költözni a húgával. Trent is kivesz egy lakást ugyanott……..

A könyv a Tíz apró lélegzet előzménye. Akinek tetszett ez a könyv, ajánlom, olvassa azt is. Én megtettem. Nem bántam meg.


Számunkra kulcsfontosságú jeleneteket vágtuk össze , videó összerakása után nekünk leesett az állunk a végeredménytől , reméljük kölcsönös lesz az érzés .:)

filmképBarátság: 10
Bátorság: 9
Önfeláldozás: 9
Műveltség: 6
Őszinteség: 5
Elgondolkodtató történet: 10
Erőszak:6
Izgalom: 8
Mindennapi történet: 9
Nevettem rajta: 1