Forduló
7

Képzeld el, hogy átlagos gimnazistaként éled az életed, és az egyetlen furcsa dolog az őrült családod, akiknél több a titok, mint a FBI-nál és az MI6-nál együtt véve, neked pedig szokás szerint semmit nem mondanak. Így amikor egyszer csak egy másik korban találod magad, halvány lila gőzöd nincs, mit tegyél. Ráadásul egy furi szektába is be akarnak szervezni, aminél anyád szerint senki se megbízható, és emellett egy arrogáns (ám tagadhatatlanul jóképű) barmot kapsz társadul, aki mást sem csinál, mint parancsolgat...

Arrogáns barom? Én csak komolyan veszem a feladatomat, amit nem könnyít meg egy butuska tinilány, aki csak filmekből tanult történelmet. Én itt egy fontos küldetést próbálok véghezvinni!

Jaj, ne vedd már ennyire komolyan magad, csak azért, mert valakinek volt gyerekkora, és nem csak hegedülést, kvartettet és történelmet tanult egész eddigi életében…

Amik szükségesek voltak a felkészítésem során, hogy bevégezhessem a gróf örökségét, és bezárulhasson a vérkör, amin évszázadok óta dolgozunk! Várj… azt mondod jóképű?

Miért is pont nekem kellett örökölnöm azt a hülye gént… Newton csúnyán elszámolta magát.

 
Merülj el Gwendolynnal együtt az idő végtelenjében! Garantált, hogy le se tudod majd tenni a könyvet!

Azért volt jó olvasni, mert… Gideoooon! Ez önmagában is elég lenne, de emellett ez egy humoros, kalandos, magával ragadó történet, aminek a világában jó volt elveszni. A beszólásokat meg egyenesen imádtam!

Lennék a regényben főhős, mert Gideooon! Várj…nem lehet mindenre ez a válaszom. Mondjuk kifejezetten izgalmas lenne utazni az időben, és felfedezni Anglia különböző történelmi korszakait. Na és azok a kosztümök...

Annak ajánlom, akinek elege van a depis, mindent túldrámázós könyvekből, és szeretne felüdülni egy vicces, jól felépített, kalandos történettel, aminek olvasása közben jól is érzi magát. Meg aki szereti az urban fantasy-t.

Ne olvassa el, aki alapjában véve nem szereti a műfajt; vagyis a romantikus, időutazós trilógiákat (mert ez abszolút egybefüggő történet). Illetve, Aki komoly, filozofálgatós irodalomra vágyik. Mindenki másnak nyugodt szívvel ajánlom!

Barátság
8
Bátorság
7
Önfeláldozás
3
Műveltség
6
Őszinteség
6
Elgondolkodtató történet
4
Erőszak
3
Izgalom
9
Mindennapi történet
2
Nevettem rajta
10
Szerelem
9
Sírtam rajta
1
Tetszett
10
Varázslatos történet
9