Epilógus

Egy évvel később

Túl szép volt minden! Engem valaki nagyon utálhat oda fent. Az életem soha nem volt egy leányálom. Sőt sokszor inkább rémálom volt, de a szüleim sokat segítettek. Az hogy Zed az életem része lett az a legjobb, ami történhetett velem. Csak az a gond, hogy nem vagyunk átlagosak. Savantnak lenni szívás! Mért nem lehetünk átlagosak?

- Sky! Te jössz! - hallom Vicktor hangját. Ja és most meg épp egy bevetésen vagyok. Szeretek Vicktorral dolgozni bár Zed ennek nagyon nem örül. Az épület teljesen üres, félhomályban van. Vicktor szerint a balszárnyban vannak. Felosonok a lépcsőn és belesek egy ajtórésen. Öten állnak bent, a szoba vörösen izzik és valami furcsa feketés árnyalat fonja át… Hirtelen valaki elkap hátulról.

- Te meg ki vagy? És mit keresel itt? - ránt rajtam egy nagyot a gorilla.

- Én csak… - hebegem.

- Rossz fát tettél a tűzre kislány. - morogja - Gyere szépen mi most elbeszélgettünk. Sikítani akarok, de nem jött ki hang a torkomon. A behemót betaszigált egy hálószobába és az ágyra lök. Kezdek nagyon felni, a férfi körül bíbor színűen izzik a szoba. Vágyakozik!

- Nagyon rossz kislány voltál! Tudod erre felé mi a büntetése az olyan szép, de butuska kislányoknak mint te? - nyom az ágyhoz teljes erővel. - Nem? Had mutassak egy kis ízelítőt!- azzal betömi a számát és elkezdi kigombolni a nadrág szíját.

- Zed!- sikítom neki telepatikusan.

- Sky! Mi a baj?- éreztem a kétségbe esését.

-ELKAPTAK! Zed ez az ember meg akar erőszakolni! - Hirtelen megszakadt a kapcsolatot, mert a pasi elkezdte kigombolta a gatyámat és most már kezd nekem feszülni. Teljes súlyával rám nehezedik. Mozdulni se tudok. Elkezdek kapálózni, de sokkal nagyobb nálam. Sikerült! Kiköptem a számból a rongyot.

-SEGÍTSÉG! SEGÍTSÉG!

- Fogd már be te hülye liba! - ismét a számra tapasztja a kezét.

- Mi ez a kiabálás? - vágja ki az ajtót a szőke férfi, aki előbb az asztalnál ült.

- Elfogtam egy betolakodót Uram!- köszörüli meg a torkát. A középkorú férfi közelebb lép és végigmér. Holt sápadt lett hírtelen és olyan erővel csapta képen a gorillát, hogy az kiterült a földön! Mind ezt egy szempillantás alatt.

- Ezért még megkapod a magadét te szerencsétlen! - üvölt vele- Jaj kedvesem jól vagy?- segít fel remegve. Egyszerre düh, félelem, kétség és a szeretet(?) színei veszik körül. - Franny?- ennyit tud kibökni, bennem meg megállt az ütő! Azonnal fel kell vennem a kapcsolatot Zeddel.

 - Zed…

- Sky! Nyugodj meg! Itt vagyunk mindjárt kiszabadítunk! - szól Zed kétségbe esetten.

- Ne félj kedvesem! Most már minden rendben lesz! - ölel magához. Ki ez az ember? És mért hiszi azt, hogy… Ez anyám lélektársa!

- Miguel?