Forduló
7

Úgy gondolod valóban mindent tudsz egy emberről pusztán, azért mert rivaldafényben él? Hát nem nagyon nem. 

Egy nap egy világhírű modell leveti magát a mélybe. Ahogy a rendőrség is megállapította öngyilkos lett, mert elég zűrös és boldogtalan élete volt. Igen ám, de a bátyja mindezt nem hiszi el és felkéri Cormoran Strike magánnyomozót, hogy derítse ki az igazságot és találja meg a húga gyilkosát. Strike meg is találja, bár eleinte el se hitte, hogy gyilkosság történt, de ahogy szép lassan illeszkednek egybe a kirakós darabkái kirajzolódni látszik a gyilkos kiléte.

Lula Landry gyilkosság áldozata lett. De vajon kiderül az igazság és Strike életben marad. 

Azért volt jó olvasni, mert az elejétől a végéig az orromnál fogva vezetett. A legvégéig még csak nem is sejtettem ki lehetett a gyilkos. Izgalmas és szenvedélyes. Pörgött a történet, sosem unatkoztam. 

Nem lennék a regényben főhős, mert Cormoran Strike egyszerűen nem az a fajta ember, aki helyében bárki is szívesen volna. Háborús veterán, aki egy bombának köszönheti, hogy műlába van. A magánélete pedig romokban és még a karrierje sem túl fényesen alakul. Ráadásul úszik az adósságokban is. 


Annak ajánlom, aki szereti a krimit és nem érez késztetést arra, hogy beleolvasson a végébe. Azzal mindent elront! Úgy hogy  ennél a könyvnél határozottan türtőztetni kell a kíváncsiságot és magad kitalálni ki lehet a gyilkos. 
 

Ne olvassa el az, akit felidegesít az ha a szeme előtt ott van minden és mégse jön rá csak mikor kiderül a kegyetlen igazság akkor koppan majd. 

Barátság
4
Bátorság
8
Önfeláldozás
3
Műveltség
6
Őszinteség
2
Elgondolkodtató történet
4
Erőszak
9
Izgalom
10
Mindennapi történet
8
Nevettem rajta
4
Szerelem
3
Sírtam rajta
2
Tetszett
8
Varázslatos történet
1