Forduló
7

 Egy szerelem, ami nem ismer határokat. Egy szerelem, ami felvállalhatatlan a világ előtt. Egy szerelem, ami túlmutat a testvéri kötelékeken.

 Lochan és Maya együtt nevelik kisebb testvéreiket, míg az anyjuk otthon sincs, ha mégis, akkor meg részeg. Az apjuk meg már rég elhagyta őket, így kettejükre hárul minden feladat. Szüleik viselkedését is elég feldolgozni, és ráadásképp arra is rájönnek, hogy teljes szívből szeretik egymást. Először próbálnak ellenállni érzelmeiknek, de végül elsodródnak és onnantól kezdve már nincs számukra megállás. Az események egymást követik, bár próbálják akadályozni, de ez sok fájdalmat, haragot és meg nem értés okoz. 
 Vajon hogy végződhet ez a tiltott szerelem? Boldog, csodálatos happyend-del, vagy tragédiával?

 Azért volt jó olvasni mert beleláthattunk egy olyan család helyzetébe, amibe senki, mert titkolni szokták. Elgondolkodtató, érzelmekkel dús történet volt, amit nem felejtünk el egyhamar. 
 Nem lennék a regényben főhős, mert túlságosan megterhelő, mint fizikailag, mint érzelmileg. Jelenlegi álláspontunk szerint egyikünk sem lenne képes arra, amire a főhőseink igen. 
 Annak ajánlom, aki szereti a lassan kialakuló szerelmet, az élet rosszabbik oldalát bemutató történeteket. Illetve nem retten el attól a ténytől, hogy a főhőseink, a szerelmespárunk egy testvérpár.
 Ne olvassa el, aki gyenge idegzetű és nem kedveli a tabutémákat. Aki túl érzelmes, annak megterhelést jelenthet a könyv.

Barátság
10
Bátorság
9
Önfeláldozás
10
Műveltség
5
Őszinteség
6
Elgondolkodtató történet
10
Erőszak
6
Izgalom
10
Mindennapi történet
7
Nevettem rajta
3
Szerelem
10
Sírtam rajta
9
Tetszett
7
Varázslatos történet
2