Forduló
7

Természetfeletti képességek, szövevényes összeesküvés és két kamasz szerelme.

 

Sky egy kicsit zárkózott tizenhat éves lány, aki túlságosan jól tudja, milyen érzés kívülállónak, idegennek lenni valahol. Sok nehézségen megy keresztül, míg nem költözik kissé különc nevelőszüleihez. Már egész jól beilleszkedik mikor egy váratlan költözés felforgatja az életet. Megtapasztalja milyen egy igazi amerikai középiskola és milyen, ha pont a suli rossz fiúja zúg belé.

 

Zed Benedict jóképű, kissé mogorva, tehetséges srác. Minden lány álma, csak épp sötét titkok veszik körül. Senki nem tudta eddig megdobogtatni a szívét. Egészen mostanáig. A lány hallja a neki küldött gondolatait és még válaszol is rájuk… Sky tényleg savant és még csak nem is sejti?

A fiú minden áron meg akarja szerezni a lányt hiszen ő a lélek társa de ehhez meg kell győznie, hogy ő is egy  savant. Sky hisz is neki, meg nem is, amíg mélyen belül fel nem éled benne egy képesség, amitől már rég meg akart szabadulni. Valami, amitől egész életében félt…

Vajon képes lesz Sky elfogadni a dolgokat és szembe nézni a saját valóságával? Tudja majd úgy szeretni Zedet, mint a fiú őt vagy megfutamodik?

El tudja viselni azt a feszültséget és veszélyt, ami ezzel az élettel jár vagy bajba sodorja Zed egész családját?

Azért volt jó olvasni, mert egy nagyon érdekes történetet vetített elénk az író. Tele volt fordulatokkal, de megőrizte a klasszikus mai szerelmes regények stílusát is. Úgy érezzük méltó könyv volt az utolsó fordulónkhoz és egész könnyen dolgoztunk vele.

Lennék a regényben főhős, mert fantasztikus a képessége és egy nem mindennapi srác van oda érte. Bár sok nehézségen ment keresztül mégis úgy gondolom, hatalmas erő lakozik benne ami irigylésre méltó.

Annak ajánlom, aki szereti a romantikus sztorikat és egy új fordulatokban gazdag könyvet olvasna. Annak, aki ki akar kicsit kapcsolódni, hiszen a rohanó világban nagyon pihentetően tud hatni.

Ne olvassa el az, aki inkább a klasszikus történeteket kedveli. Annak sem ajánlom, aki nem szereti a fantasy sztorikat és a néha kiszámítható jeleneteket.

Barátság
9
Bátorság
9
Önfeláldozás
8
Műveltség
3
Őszinteség
7
Elgondolkodtató történet
6
Erőszak
8
Izgalom
10
Mindennapi történet
1
Nevettem rajta
5
Szerelem
10
Sírtam rajta
5
Tetszett
10
Varázslatos történet
10