Tomi igazán tehetséges slammer. Már vagy négy éve űzi az ipart és nem kis sikerrel. Ma este is előadása lesz az egyik helyi klubban. Én is csípem a témát, de valamivel közelebb áll hozzám a rap, bár a kettő műfaj egyáltalám nem zárja ki egymást, sőt. Néha még alapot is adok Tomi slamjeinek, ha végképp megunom a többnyire baszásról szóló szövegeimet.
Az este a megszokott sörözéssel kezdődött, ami közben kinéztünk magunknak egy-két csajt, akiket műsor után hazaviszünk vagy a mosdóba. Istenem, annyi jó bige jár ebbe a kocsmába! Van egy csaj , aki mindig kacérkodik, de még nem sikerült meghúznom. Na majd ma!
Sörözés után átmentünk a klubba. Tomi hátra ment a back stage-be, én pedig a nézők soraiban foglaltam helyet. Talán a második srác fejezte be szövegét, amikor megpillantottam egy lányt valahol a széksorok közepén. Távol ült, de mégis valami olyan áradt az egész lényéből, ami minden másról elterelte a figyelmemet. Másfél órán keresztül őt lestem, minden perverz és mocskos  gondolatot mellőzve.
Az utolsó műsorszám befejeztével meg akartam keresni, de eltűnt. Már nem is tudtam másra gondolni, csak azokra a rakoncátlan hajtincsekre és arra a csillogásra, melyet szemeiben  véltem felfedezni. Pár pillanattal később már Tomi állt velem szemben, jobbján a lánnyal. 
- Szia, Mimi vagyok- mosolyodott el lágyan. Én pedig nem fértem a bőrömbe.