Forduló
7

Szerelmem. Időutazás. Kamaszkor. Gyönyörű ruhák. Féltékeny rokonság. Gonosz ős. Mindez  megtalálható ebben a könyvben. Gwendolyn a kamaszok “egyszerű” életét éli míg nem 16 éves lesz. Együtt lakik a családjával, idegesítő rokonaival és rengeteg titokkal. Gwendolyn számára nem könnyű a csupa rejtéllyel teli család tagjaként hétköznapi életet élni. Véleménye nagyot változik, amikor egy véletlen folytán a 19. és a 20. század fordulóján találja magát. Az időutazásnak egyetlen feltétele van csupán: kerülnie kell a szerelmet... Vajon sikerül a fiatal lánynak kerülni az egyetlen feltételt,amit kiszabtak számára? Légy része Gwendolyn időutazásának és számodra is kiderül.

Azért volt jó olvasni, mert... nagyon izgalmas az időutazások során betekintést nyerni különböző korszakokba. 
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert... Lennék főhős,mert az időben való utazások során felfedezhetném a múltat és rengeteg tapasztalattal gazdagodnék.
Annak ajánlom, aki... szereti a történelmet és el tudja engedni a fantáziáját. Szeret különböző korokat és kultúrát megismerni.
Ne olvassa el, aki... nem szereti a fantáziavilággal megfűszerezett dolgokat és nem tud azonosulni pl.. az időutazással.

Barátság
8
Bátorság
10
Önfeláldozás
7
Műveltség
8
Őszinteség
8
Elgondolkodtató történet
8
Erőszak
4
Izgalom
10
Mindennapi történet
1
Nevettem rajta
6
Szerelem
8
Sírtam rajta
1
Tetszett
10
Varázslatos történet
6