Forduló
7

Érezted már úgy, hogy valami nem stimmel? Hogy körülötted a dolgok egyszer csak... megváltoznak? Nem hirtelen, hanem lépésről lépésre, méghozzá úgy, hogy végül csaknem az őrületbe kergetnek? 

Nos, Alexis pontosan tudja milyen ez. Húga, Kasey egyre furcsábban viselkedik, és az egymástkövető rejtélyes esetek, balesetek pedig csak tovább bonyolítják a lány számára amúgy sem könnyű hétköznapokat. 
Katie Alender könyve nem csupán egy gimis lány "átlagos" problémáira keresi a választ, de egyúttal betekintést nyújt egy olyan világba, ahol félelmetes, természetfeletti események húzódnak meg a háttérben.
A regény végére érve azonban elgondolkodunk... akár velünk is megtörténhetne mindez?

 

 

Azért volt jó olvasni Katie Alender regényét, mert a szórakoztatás egy új formájával ismerkedhettünk meg.
Eddig is szerettünk olvasni persze..., viszont elsősorban nem ilyen témájú könyveket részesítettünk előnyben. A Bad girls don't die minden elvárásunkat felülmúlta és minden előítéletünket megcáfolta! 


Lennénk a regényben a főhős, hiszen Alexis kétségkívül nagyon összetett személyiség, akiben bőven van bátorság, leleményesség, kreativitás és odaadás mások iránt. 


Elsősorban annak ajánljuk a könyv olvasását, aki csakúgy, mint mi, megismerkedne egy olyan műfajjal, ami eddig ismeretlennek bizonyult a számára. Ugyanakkor a téma kedvelői sem csalódnának. 
Az izgalmak és a hátborzongató jelenségek garantáltan maradandó élményt kölcsönöznek egy unalmas nap margójára!


Nem olvassa el, aki tényleg semmilyen szinten nem vágyik sem természetfeletti, sem paranormális eseményekre olvasás közben. 
(Bár...egy próbát mindenképpen megérne!) 

Barátság
9
Bátorság
10
Önfeláldozás
7
Műveltség
5
Őszinteség
6
Elgondolkodtató történet
8
Erőszak
7
Izgalom
10
Mindennapi történet
1
Nevettem rajta
3
Szerelem
5
Sírtam rajta
7
Tetszett
10
Varázslatos történet
5